Pentru a accesa cataloagele Cora actualizate, dai click aici.Despre Cora, hypermarketul preturilor mici
1850 - Inceputul istoriei

In 1850, trei frati, mostenitori ai negustorului belgian de vinuri Jacques Delhaize, inventeaza si pune in practica un concept ce avea sa marcheze istoria comertului: sucursalismul - un antrepozit central care aprovizioneaza puncte de vanzare. Unul dintre cei trei frati, Louis Delhaize, isi va dezvolta propria societate care se afla la originea grupului Louis Delhaize de astazi.

1974 - Nasterea marcii Cora

La inceputul secolului XX, mostenitorii fratilor Delhaize (Georges si Rene) au trecut frontiera belgiana si s-au stabilit in nordul si respectiv estul Frantei. Primul a infiintat les Docks du Nord la Lille. Cel de-al doilea a cumparat firma Sanal din Nancy si Sadal din Strasbourg. In 1929, unul dintre nepotii acestora, Andre Bouriez intra in grupul Sanal cu dorinta de a ajunge la conducerea firmei. Insa in anul 1945, un grup concurent, Mielle, preia controlul grupului Sanal Sadal. In anul 1965 Andre Bouriez devine presedintele grupului Mielle-Sanal-Sadal, dupa ce il apropiase de grupul les Docks du Nord. Inca din anul 1968, grupul incepe sa fie interesat de conceptul de hipermarket, iar in 1974 este infiintata marca Cora.

1975 - Expansiune si succes

Philippe Bouriez este numit presedinte al grupului in 1975, marcand inceputul unei dezvoltari de succes. In prezent, cu asocieri si franciza exista 81 de hipermarket-uri sub sigla Cora, in Franta, Romania, Ungaria, Belgia si Luxemburg, iar grupul este intr-o continua expansiune. In total, peste 22.000 de salariati se straduiesc in fiecare zi sa asigure clientilor cele mai bune servicii, produse si preturi.

Link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte, reduceri din articolul Cora - Catalog Cora - Cataloage Cora, oferte si promotii sunt actualizate complet sau pentru luna iunie 2016.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog

Se încarcă...