AICI găsesti catalogul Kaufland ( ziarul Kaufland online, click dupa accesare pe fotografia cu "Oferta actuală din ziarul Kaufland" ).

Pentru a accesa ofertele cu reduceri Kaufland de saptamana aceasta, dati click aici.
Pentru a accesa ofertele cu reduceri Kaufland de saptamana viitoare, dati click aici.

Cum se prezinta Kaufland:

Au trecut deja peste 5 ani, de când Kaufland se numară printre cele mai populare locaţii de cumpărături din România. Astăzi, clienţii noştri sunt mulţumiţi deoarece pot alege pentru a-şi face cumpărăturile, din peste 1 000 de magazine Kaufland din România, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi Germania, şi pot profita astfel din plin de toate ofertele şi serviciile noastre.

Kaufland îţi mulţumeşte! Îţi mulţumim, dragă client, deoarece fără tine, această dezvoltare: peste 1 000 de magazine în Europa, nu ar fi fost posibilă!

Ţelul nostru comun este satisfacţia clientului!
Ceea ce ne dorim, este să revii întotdeauna cu plăcere la noi. De aceea îţi oferim zilnic mai multe garanţii şi servicii pentru a vă putea bucura de plăcerea cumpărăturilor în cele peste 1000 de magazine Kaufland din Europa.

Garantăm cumpărături avantajoase!
Serviciile şi garanţiile oferite de noi îndeplinesc toate aşteptările. Garantăm zilnic: schimbul de produse, rapiditatea la casele de marcat, calitatea controlată a produselor şi prospeţimea absolută, alături de servicii de calitate, deoarece la noi clientul se află întodeauna în centrul atenţiei.

La Kaufland calitatea este importantă. În fiecare zi vom face tot posibilul, astfel încât să vă oferim cea mai bunăcalitate. Produsele noastre sunt supuse periodic testelor prin intermediul institutelor de verificare independente şi au fost deja premiate de mai multe ori.

În plus, ne-am angajat în stabilirea celor mai înalte standarde de calitate ale produselor noastre şi de a căuta noi furnizori în mod constant, ce respectă cu atenţie aceste standarde. Aflaţi mai multe despre standardele noastre de calitate.


Link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte, reduceri din articolul Kaufland - Catalog oferte Kaufland sunt actualizate complet sau pentru luna septembrie 2016.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog

Se încarcă...