Aici gasiti catalogul Drupanel - cu oferte si promotii Drupanel, producator de paneluri ornamentale din PVC pentru usi exterioare:
http://www.drupanel.ro/catalog.html
Cum se prezinta Drupanel:

Drupanel este infiintata in anul 2004, avand ca obiect de activitate productia de paneluri ornamentale din PVC pentru usi exterioare. Firma dispune de o hala de productie, atelier de creatie vitraliu, un showroom de prezentare si birou preluare comenzi. Prin achizitionarea utilajelor de termoformare de ultima generatie va putem asigura ca primiti un panel de calitate, fie ca e vorba de un panel plin, cu sticla opaca, cu bagheta ornamentala sau sticla tip cristal, compania noastra cu un personal specializat poate face fata nevoilor dumneavoastra.

DRUPANEL Baia Mare va ofera paneluri de toate marimile si formele la o calitate exceptionala, fiind fabricate din materiale foarte avansate din punct de vedere tehnologic.De asemenea, DRUPANEL va ofera posibilitatea de a va personaliza panelurile usilor in diverse feluri, incepand de la culori si terminandu-se la tipul si forma sticlei ce o va include in compozitia sa. Panelurile DRUPANEL pot fi personalizate folosindu-se de cele trei componente principale alea acestora: panelul central, panelurile laterale, sticla.
Panelul nostrum este fabricat din PVC si umplutura de spuma, dupa o tehnologie avansata.

De asemenea, aici gasiti alte cataloage Drupanel, precum si promotiile Drupanel.

http://drupanel.ro/promotii.html

Link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte, reduceri sau promoții din articolul Drupanel - Catalog paneluri ornamentale Drupanel - Oferte si reduceri Drupanel sunt actualizate pentru luna noiembrie 2014 . Nu uitați, luna aceasta vor fi sau sunt deja lansate ofertele si cataloagele cu reduceri de Black Friday 2014, eveniment cunoscut și ca Vinerea Neagră 2014, ale diverselor magazine online, de obicei începand cu 21 noiembrie. Lista magazinelor și cele mai noi cataloage și broșuri pentru Black Friday 2014 le găsiți AICI.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog

Se încarcă...