Aici gasiti catalogul online cu oferte de mobilier de la Mavis Universal : Baruri, Birouri, Cabinete, Bucatarii, Camere copii, Canapele, Colţare, Fotolii, Balansoare, Cuiere, Dormitoare, Paturi, Mic mobilier, Comode, Măsuţe, Suporti chei, Suporti flori, Etajere, Rame oglinda, Tabureţi, Vitrine, Blidare, Birouri, Oglinzi, Mobilă artă, lux ( Renastere italiana, Florenta, Iuliana, LL, Andra&Andra M, Hunter, Patricia, Mogador), Mobilier Baie, Mobilier pictat, Sufragerie, Living etc.


Am decis sa va recomandam Mavis pentru ca este un distribuitor cunoscut de mobila de lemn clasică si rustică. S.C. Mavis Universal S.R.L., societate cu capital integral privat, a fost infiintata in anul 1991, avand ca domeniu principal de activitate comertul cu mobila din lemn atat pe piata externa (Germania, Olanda, Ungaria), cat si pe cea interna.

Prioritatea firmei este satisfacerea clientilor sai si livrarea unor piese de mobiler din lemn masiv potrivite nevoilor si gusturilor acestora.

Transport gratuit !

In functie de valoarea livrarii, Mavis Universal va poate asigura transport gratuit in Bucuresti si in imprejurimi.

Link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte, reduceri sau promoții din articolul Mavis Universal - Catalog Online mobilier Mavis Universal sunt actualizate pentru luna noiembrie 2014 . Nu uitați, luna aceasta vor fi sau sunt deja lansate ofertele si cataloagele cu reduceri de Black Friday 2014, eveniment cunoscut și ca Vinerea Neagră 2014, ale diverselor magazine online, de obicei începand cu 21 noiembrie. Lista magazinelor și cele mai noi cataloage și broșuri pentru Black Friday 2014 le găsiți AICI.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog

Se încarcă...