Cel mai nou catalog Baumaxx il puteti citi aici, pe pagina oficila Baumaxx Romania, in partea din drepata sus, unde scrie "Catalogul online Actual Baumaxx".In catalog veti gasi produse din domeniul tehnic, amenajari, constructii, gradina, detalii despre sortimentul Baumaxx etc.


Cum se prezinta Baumaxx:

Ca pionier pe piaţa de DIY, ne propunem să devenim- prin competenţe şi servicii- lider de piaţă în domeniile: construcţii, amenajări, tehnic şi grădină, în toate ţările în care suntem prezenţi.

bauMax este o companie de familie înfiinţată în urmă cu peste 30 de ani în Austria, care îşi desfăşoară activitatea la nivel internaţional.

Suntem lideri de piaţă în 9 ţări central şi sud-est europene. Pe lângă Austria aceste ţări sunt Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croaţia, România, Bulgaria şi Turcia.

În prezent deţinem 151 de magazine bauMax

67 în Austria

24 în Cehia

15 în Slovacia

15 în Ungaria

3 în Slovenia

7 în Croaţia

14 în România

4 în Bulgaria

2 în Turcia

Cifra de afaceri înregistrată în anul 2009 a fost de 1.4 mld. Euro.

În total la bauMax sunt 10.000 de angajaţi.

Gradul de notorietate al bauMax în Austria este de 90%.

În Austria bauMax o cotă de piaţă de peste 26%.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Baumaxx - Catalog Baumaxx - Cataloage Baumaxx - Oferte reduceri Baumaxx să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog