In catalogul Ambient gasiti oferte pentru MATERIALE DE CONSTRUCTII, INSTALATII, FINISAJE, SCULE SI UTILAJE, GRADINARIT, Armatura, Zidarie, Ciment, var, Mortare, sape, lianti, hidroizolatie, sistem de acoperisuri, profile metalice, structura hale industriale, table, tevi etc.


Pentru a accesa catalogul online Ambient, dati click aici sau aici.

Cum se prezinta Ambient - Casa casei tale:

MisiuneaEste important pentru noi ca partenerii şi clienţii noştri să îşi simtă proiectele în siguranţă, fie pentru casa familiei lor sau pentru afacerea lor. Pentru acest lucru, ne-am pregătit să fim mai mult decât o simplă autoservire cu materiale de construcţii, finisaje si amenajări. Suntem soluţia pe care o caută clienţii noştri.

Viziunea

Viziunea Ambient este de a deveni prima alegere a familiilor clienţilor noştri pentru amenajarea şi construcţia casei lor – oferindu-le sfaturile, produsele şi soluţiile de care au nevoie. În acelaşi timp, dorim să fim prima alegere a partenerilor noştri - meşteri, companii de construcţii, antreprenori şi distribuitori locali - oferindu-le în mod eficient, cu ajutorul unor preţuri competitive, sprijinul operaţional şi logistic de care au nevoie pentru a satisface cerinţele propriilor clienţi.

Valori


Profesionalism
O atitudine responsabilă, eficientă şi construită pe dezideratul încrederii faţă de toţi clienţii şi colaboratorii companiei.
Atenţia pentru client
Găsirea celor mai bune soluţii pentru nevoile clienţilor noştri. Consiliere de calitate adresată oricărui client care doreşte să beneficieze de serviciile şi de soluţiile noastre.
Eficienţă
Promovarea unei atitudini corecte faţă de clienţii Ambient – fiindu-le oferite informaţii relevante care să ajute în luarea deciziilor şi fiindu-le respectate timpul şi preferinţele personale.
Pro-activitate
Abilitatea de a aprecia oportunităţile de piaţă şi aplicarea soluţiilor eficiente pe fiecare canal de distribuţie. Atmosfera caldă, familiară, de „acasă”, pe care toate centrele comerciale Ambient o inspiră clienţilor lor.
Spirit de echipă
Succesul nostru este rezultatul implicării tuturor membrilor companiei Ambient. Doar prin coeziune autentică, prin promovarea şi încurajarea dezvoltării competenţelor personale relevante pentru binele tuturor, compania Ambient a reuşit să dobândească o poziţie stabilă şi respectată.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Ambient - Catalogul Ambient - Casa casei tale să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog