Aici gasiti ultimul catalog Billa, cu cele mai noi oferte si produse.


Pentru a accesa cataloagele Billa, dati click aici , aici sau aici.

Cum se prezinta Billa:

Departamentul Legume-Fructe

Fructe si legume mereu proaspete: asta este ce veti gasi, in fiecare zi, la BILLA! Puteti alege dintr-un sortiment bogat, adaptat sezonului, avand garantia ca in cosul dumneavoastra ajung doar soiuri atent selectionate, proaspat livrate si verificate de catre personalul nostru. In plus, promovam aprovizionarea cu produse de pe piata interna, deci majoritatea fructelor si legumelor de la BILLA provin chiar din cele mai sanatoase gospodarii romanesti.

Departamentul Delicatese

Delicatesele cele mai fine le gasiti la BILLA! La departamentul de DELICATESE din fiecare magazin BILLA, puteti incerca delicioase specialitati locale sau din bucataria internationala: de la preparate calde, pregatite cu grija de bucatarii nostri pana la cele mai fine branzeturi, mezeluri, salate, specialitati din peste sau mici gustari.

Departamentul Carne

Cea mai buna calitate certificata a carnii! Garantata de BILLA!
Sortimente variate, calitate impecabila, impachetari potrivite, prospetime de neegalat, preturi avantajoase! Iata cateva dintre atributele Departamentului de Carne de la BILLA. In plus, existenta in majoritatea filialelor BILLA a propriilor unitati de transare si respectarea celor mai inalte standarde privind alegerea furnizorilor de carne proaspata asigura clientilor cea mai buna calitate a carnii!

Departamentul Panificatie

Bine ati venit în lumea minunata a produselor de panificatie proaspat scoase din cuptor, de la BILLA! Aici descoperiti variante delicioase de specialitati de panificatie şi produse de patiserie pentru toate gusturile: chifle, cornuri, baghete si multe altele. Si toate acestea: proaspat scoase din cuptor! Pentru ca la BILLA toate aceste specialitati se coc zilnic, direct in magazin. Convingeti-va singuri in orice magazin BILLA!

Departamentul Lactate

O bogata oferta de produse lactate va asteapta in fiecare zi la BILLA: de la iaurturi delicioase sau lapte proaspat pana la branzeturi si specialitati din branza, din cele mai variate. Toate acestea aprovizionate zilnic, de la furnizori atent selectionati, astfel incat micul dejun sa devina un adevarat festin!

Departamentul de Vinuri

Delectati-va la raionul de vinuri de la BILLA, cu cele mai variate soiuri si buchete! De la vinurile de proventienta locala si pana la consacratele vinuri din Franta, Spania, Italia, Chile si Africa de Sud sortimentul de vinuri de la BILLA, satisface pana si cele mai pretentioase gusturi!


Controlul calitatii

Inainte de inceperea lucrului, toti angajatii din carmangeriile BILLA trebuie sa respecte cele mai stricte norme de igiena. Nu este permis ca imbracamintea personala sa intre in contact cu echipamentul de lucru, mainile trebuie spalate si dezinfectate inainte de fiecare activitate.

Furnizorii de carne sunt atent alesi, marfa livrata fiind supusa unui strict control calitativ. Eticheta de origine, precum si depozitarea marfii la temperatura optima (2-4 grade Celsius), in conditii de maxima igiena, sunt criteriile de baza care trebuie indeplinite pentru ca marfa sa poata intra la vanzare.
In fiecare filiala BILLA, angajatii nostri verifica atat calitatea carnii cat si respectarea celor mai stricte norme de igiena in spatiile de lucru si depozitare. In plus, medicii veterinari si inspectori specializati sunt permanent trimisi in controale neanuntate in fiecare filiala din teritoriu.

Carnea proaspata este zilnic transata si ambalata, pe fiecare produs existand eticheta care garanteaza termenul de valabilitate. Diversele sortimente de carne sunt amabalate in pachete de dimensiuni variate, fiecare client avand posibilitatea de a gasi exact pachetul cu greutatea dorita.
La cerere, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a prelua diverse comenzi speciale de transare sau ambalare precum si pentru a va oferi sfaturi competente in domeniu.
Toti angajatii nostri sunt periodic scolarizati de catre medici veterinari si inspectori specialisti.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Billa - Catalogul Billa - Oferte să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog