Aici gasesti ultimele cataloage Carrefour online. Dar sa vedem cum se prezinta Carrefour Romania pe site-ul propriu:

VALORILE NOASTRE

Cu totii impartasim un vis: sa facem din Carrefour o companie recunoscuta si iubita pentru ca isi ajuta clientii si consumatorii sai sa se bucure de o calitate mai buna a vietii in fiecare zi.

Pentru a ne indeplini acest vis, ne facem meseria, fiind in fiecare zi:

Dedicati, Responsabili si Optimisti.
Aceste trei valori ne aduc pe toti mai aproape de clientii si consumatorii nostri si reflecta personalitatea noastra. Cautam si gasim pentru acestia cele mai bune solutii posibile in fiecare zi.

Dedicati
Suntem dedicati. Suntem profesionisti si cetateni dedicati. Actionam continuu pentru a depasi asteptarile tuturor. Suntem dedicati pentru a aduce valoare adaugata si pentru a gasi noi solutii pentru o mai buna calitate a vietii.

Responsabili
Suntem responsabili. Atenti la clientii si consumatorii nostri, in permanenta receptivi la nevoile lor. Ii intampinam in magazinele noastre si le raspundem asteptarilor cu amabilitate, entuziasm si atentie la detalii.

Optimisti
Suntem optimisti. Abordam toate provocarile cu energie, entuziasm si idei noi. Contribuim la a incanta viata clientilor si consumatorilor nostri. Pentru ei, pentru colaboratorii nostri, pentru planeta, vrem tot ce este mai bun pentru astazi si pentru maine.

Catalogul ( cataloagele Carrefour, inclusiv oferte promotionale avantajoase ) pot consultate dabd click aici.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Carrefour să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog