Pentru a citi catalogul cu oferte si reduceri LIDL din ultima lună , daţi click aici. Reduceri, noutati si oferte de la LIDL găsiţi aici.Cum se prezinta LIDL:

“Pentru un viitor mai bun!” este sloganul sub care compania Lidl îşi desfăşoară toate programele de responsabilitate socialǎ. Acţionăm în mod responsabil şi în conformitate cu principiile etice, punând accentul pe dezvoltarea angajaţilor şi a societăţii, pe protecţia mediului şi pe îmbunătăţirea permanentă a calităţii produselor. Suntem cu precǎdere preocupaţi de respectarea standardelor şi a normelor ecologice internaţionale pe parcursul tuturor proceselor de producţie.

Ecologie, consum redus de energie, sortarea deşeurilor şi reciclare
Industria producătoare de detergenţi şi produse de curăţenie a lansat de curând o iniţiativă la nivel european, iniţiativă ale cărei principii au devenit „Carta pentru curăţenia durabilă”.
Prin subscrierea la această Cartă, compania Lidl se angajează să contribuie atâtla protejarea sănătăţii şi siguranţei oamenilor, cât şi la protecţia mediului înconjurător. Produsele de curăţenie Formil, marcă de calitate de la Lidl, poartǎ pe ambalaj sigla Cartei - „sustainable cleaning”. În magazinele noastre folosim doar aparatură cu cea mai performantă şi mai economică tehnologie de încălzire – răcire.

În fiecare an depunem în centrele specializate de reciclare tone de deşeuri de hârtie şi mase plastice. Toate pungile de cumpărături marca Lidl sunt fabricate în proporţie de peste 80% din materiale reciclabile şi poartă sigla „Der Blaue Engel”, simbol ecologic recunoscut internaţional.
Dezvoltarea durabilă şi mediul înconjurător,responsabilitatea etică, sănătatea şi natura: acestea sunt domeniile în care Lidl va da formă viitorului său.
Modalităţi de plată
În toate magazinele Lidl aveţi posibilitatea de a plăti în numerar sau cu cardul dumneavoastră. Avantajul e că în acest mod puteţi achita chiar şi valori ridicate, fără a trebui să purtaţi la dumneavoastră suma respectivă în numerar.
Produse proaspete
De la producţie până la vânzare, în toate magazinele noastre avem grijă ca mărfurile pe care le găsiţi pe rafturi să fie proaspete şi de cea mai bună calitate. Vă garantăm acest lucru!
Timp redus de aşteptare la casă
Vă oferim vaste servicii care vă uşurează cumpărăturile şi vă permit să economisiţi mult timp - de la numărul suficient de case deschise până la personalul nostru bine instruit, mereu la dispoziţia dumneavoastră.

Amabilitate şi promptitudine
Nimic nu este mai important pentru noi decât un client mulţumit. Fiecare client care a trecut cu plăcere pe la noi şi care revine cu plăcere, garantează viitorul Lidl.
Angajaţii noştri sunt întotdeauna prietenoşi, rafturile sunt mereu pline, iar magazinele noastre sunt mari, ordonate şi curate, astfel încât e o plăcere să rămâi
mai mult la cumpărături.
Garanţia de rambursare a banilor
Vă oferim o garanţie de rambursare a banilor. În cazul în care sunteţi nemulţumit de un produs alimentar achiziţionat, indiferent de motiv, aveţi posibilitatea de a returna marfa, fără limită de timp şi fără prezentarea bonului de casă. Toate celelalte articole cumpărate la noi pot fi returnate în termen de două luni. Indiferent de magazinul Lidl de la care acestea au fost achiziţionate, veţi primi banii înapoi în oricare dintre magazinele noastre, la prezentarea bonului de casă.

Garanţia producătorului şi prevederile legale referitoare la garanţie rămân bineînţeles valabile în continuare. De aceea, vă rugăm să păstraţi întotdeauna bonul de casă şi documentul de garanţie. La Lidl satisfacţia este garantată, întrucât datorită garanţiei noastre de rambursare nu vă asumaţi niciun risc la cumpărarea produselor noastre!
Program de funcţionare
Aproape toate unităţile noastre au un program de funcţionare prelungit. Puteţi face cumpărăturile la noi şapte zile pe săptămână (de luni până duminică), între 8 şi 21, conform nevoilor şi posibilităţilor dumneavoastră.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog oferte si reduceri LIDL să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog