Aici gasesti ultimul CATALOG KIKA - Cataloage KIKA - , precum si oferte si reduceri de la KIKA.

De asemenea, de aici puteti descarca pliantele si cataloagele reviste KIKA.
Catalogul contine oferte si produse oferite prin Kika, din categoriile : băi, birouri, bucătării, cook shop şi menaj, copii şi tineret, corpuri de iluminat, covoare orientale, decoraţiuni, mobilier dining & living, dormitoare, electrocasnice, amenajari holuri, lenjerii de pat şi textile, living, mic mobilier, pardoseală, perdele, tapet şi accesorii zugrăvit, Young Style, grădină etc.

Cum se prezinta kika:


„O viaţă mai frumoasă şi amenajarea individuală a locuinţei - calitate ridicată la cele mai bune preţuri. kika oferă o gamă largă de mobilier şi amenajări interioare pentru toate gusturile şi posibilităţile.

În 2011 concernul kika sărbătoreşte peste 100 de ani de experienţă în domeniul mobilierului şi decoraţiunilor interioare. kika se numără printre cele mai mari firme de mobilier din Europa - este o afacere de familie de patru generaţii şi este bine pregatită pentru a face faţă provocărilor generate de pieţele aflate în permanentă schimbare." Paul Koch, MBA.

Despre kika
•Se numară printre cei mai mari comercianţi de mobilier şi decoraţiuni din Europa.

•Acţionarul unic al grupului kika este familia Koch
•Se extinde în ţările est europene.
•kika a lansat afaceri şi în sistem de franciză.

kika

32 de magazine în Austria, 6 în Ungaria, 7 în Cehia, 2 în Slovacia, 2 în Croaţia şi câte 1 în Serbia şi România. Deschiderea altor magazine kika este deja planificată. Cu Franciza kika compania devine francizor şi în 2009 deschide primul magazin din Moscova, în sistem de franciză. Urmează alte magazine în Rusia şi în Israel.

Istoria unui succes

Rudolf Leiner Senior, a cumpărat 1910 primul magazin Leiner de lângă primăria din St. Pölten, astfel începând istoria unui succes. În 1973, Dr. Herbert Koch, ginerele lui Rudolf Leiner Junior şi în prezent preşedintele consiliului de administraţie al companiei, a deschis primul magazin de mobilier şi decoraţiuni kika. Conceptului i s-a adăugat şi gama „Cash & Carry", fiind nou şi promiţător. Clienţii îşi puteau transporta şi monta singuri mobilierul - pentru piesele voluminoase se putea închiria un microbuz la un preţ foarte avantajos - şi astfel economiseau costurile de transport. Conceptul de tip „Cash & Carry" a revoluţionat Austria şi a avut un mare succes. Ceea ce la început a fost un simplu magazin, s-a transformat rapid într-un magazin de mobilier şi decoraţiuni ce oferă servicii complete, având o gamă foarte largă de produse şi facilităţi.

Mobilier şi decoraţiuni

Sortimentul de produse din cele peste 68 de magazine cuprinde peste 50.000 de articole. Clienţii beneficiază de o ofertă bogată de produse, începând de la accesorii practice până la soluţii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelaşi acoperiş", kika oferă şi servicii de tipul livrare, montare, măsurare, proiectare, preluare de mobilier vechi, racordare la instalaţiile electrice şi de apă şi multe altele.

Cheia succesului - Angajaţii

Aproximativ 7.700 de angajaţi motivaţi sunt mereu la dispoziţia clienţilor. Trainingurile de specializare oferă multiple posibilităţi pentru o carieră de succes şi dezvoltare profesională. Pe lângă achiziţii, vânzări, marketing şi logistică, angajaţii noştri vă oferă consultanţa necesară pentru a obţine oferta care vi se potriveşte cel mai bine. Competenţa de cea mai înaltă calitate a serviciilor face din kika partenerul de încredere.

Trendsetter

Managerii de produs iau parte la toate târgurile de specialitate şi constată cele mai noi tendinţe în domeniul mobilierului şi al amenajărilor interioare, pentru a le putea oferii mai apoi clienţilor noştri.

Expansiunea kika

Grupul se află într-o permanentă expansiune, datorită dezvoltării economice şi politice a Europei Centrale şi de Est şi a extinderii Uniunii Europene. kika a dezvoltat un concept integrat ce se potriveşte consumatorilor Europei Centrale şi de Est: un cămin mai frumos, amenajarea individuală a locuinţei, soluţii de mobilier şi decoraşiuni pentru toate gusturile şi posibilităţile. În alegerea locaţiilor pentru plasarea magazinelor se preferă zone comerciale mari. Lucrările de construcţie se fac în colaborare cu firme locale.

Franciza kika

Firma kika este tot mai prezentă pe plan internaţional. Conceptul de succes kika este transpus la nivel mondial în 2006, odată cu înfiinţarea firmei kika Franciză. Un sistem logistic bine pus la punct asigură livrarea continuă, cu mobilier şi accesorii moderne din toată lumea.

În Rusia expansiunea continuă în ritm alert. După filialele din Moscova, Samara, Krasnodar şi Rostov/Don, în martie 2011 s-a deschis o noua filială la Voronej. Anul acesta este prevăzută deschiderea încă a unei filiale la Moscova. Inaugurarea primului magazin kika din Israel, la Netanya, în nordul Tel Aviv-ului, se va face în toamna lui 2011.

Centrul de logistică - St. Pölten

Cu o suprafaţă de depozitare de aproape 100.000 m² şi 30.000 de stelaje pentru depozitare, visele clienţilor devin realitate. Lunar sunt furnizate în medie 41.000 m³ de produse.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol KIKA - Catalog KIKA - Cataloage KIKA - Oferte si reduceri KIKA să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog