Aici gasiti catalogul online Bakker, iar aici gasiti catalogul Bakker tiparit.
Cum puteti comanda gratuit catalogul tiparit Bakker, conform instructiunilor de pe site-ul Bakker:

Compania Bakker va ofera in fiecare an, primavara si toamna, catalogul sau de produse de gradina.
Daca ati mai comandat pana acum la Bakker in Romania, veti primi catalogul nostru prin posta, gratuit, direct acasa la dvs.
Daca nu ati mai comandat de la noi pana acum si doriti sa intrati in posesia celui mai nou catalog Bakker, il puteti solicita astfel: citeste mai departe aici.

Cum se prezinta Bakker:

Compania Bakker a fost infiintata de Piet Bakker in anul 1945, imediat dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. In iarna anului 1945, dupa ce razboiul s-a incheiat, multe familii olandeze au supravietuit datorita generozitatii prietenilor si membrilor familiei care erau plecati si care le-au trimis acestora alimente. Pentru a-si putea exprima recunostinta, multe dintre familiile ajutate au dorit sa trimita celor care i-au sustinut ceva in schimb. Astfel, gandurile acestora s-au indreptat catre bulbii de flori olandezi, celebri in intreaga lume. Exportul cu bulbi de flori fiind oprit in timpul razboiului, multi dintre acestia au fost folositi drept alimente, din simplul motiv ca nu exista nici o alta sursa de hrana.

In acele momente, Piet Bakker a pus bazele noii sale afaceri, plasand anunturi in ziare prin care se angaja sa trimita bulbi de flori insotite de o scrisoare din partea clientilor catre orice adresa data de acestia. Afacerea a crescut rapid, plantele oferite de Bakker fiind din ce in ce mai variate. In urmatorii ani, compania si-a cladit reputatia prin inovatia adusa pe piata gradinaritului, si anume posibilitatea de a comanda prin posta.

Bakker a fost de asemenea printre primele companii care au produs cataloage cu plante ilustrate, intai prin desene si picturi, iar mai tarziu prin fotografii spectaculos colorate.

Astazi, Bakker este prezent in Romania, Belgia, Luxemburg, Franta, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Ungaria, Estonia, Letonia, Slovenia, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Marea Britanie si, bineinteles, Olanda.

Compania Bakker a intrat pe piata romaneasca in toamna anului 2007, actionand printr-un reprezentant local. In urma succesului foarte mare de care s-au bucurat produsele noastre, la inceputul anului 2009 a luat fiinta compania SC Gradina Bakker Olanda SRL, companie cu capital 100% olandez, unica detinatoare a drepturilor de comercializare a produselor Bakker in Romania. 


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Bakker - Catalog Bakker - Oferte, promotii si produse Bakker - Ghid de gradinarit Bakker să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog