Aici si aici gasiti cataloagele Bramac, precum si reviste Bramac, brosuri Bramac, Manuale Bramac, oferte, reduceri si preturi Bramac etc.


Cum prezinta Bramac sistemul de invelitori pentru acoperis ( din care face parte componenta si tigla Bramac, cu diverse modele, cum ar fi tigla Tectura, tigla Montero, tigla Alpina Clasic, tigla Donau, tigla Romana, tigla Natura Plus, țigla Reviva etc. ):

Acoperişurile BRAMAC. Trăiesc pur şi simplu mai mult.

În comparaţie cu alte materiale folosite ca învelitori, rezistenţa ţiglelor din beton creşte pe o durată de până la 50 de ani şi asigură astfel o durată mai mare de viaţă ţiglelor Bramac.

Acoperişurile BRAMAC. Rezistă şi celor mai puternice precipitaţii.

Bramac îşi supune constant sistemele de învelitori unor teste desfăşurate în cel mai mare canal de vânt al Europei. Rezultatele o dovedesc: ţiglele Bramac oferă siguranţă şi protecţie şi în cazul unor precipitaţii extreme.

Acoperişurile BRAMAC. Sfidează vânt şi furtună.

Condiţionate de modul de fabricaţie, acoperişurile Bramac sunt vizibil mai puţin afectate de pagubele cauzate de furtuni. În cazul în care este nevoie, vă pot fi oferite soluţii suplimentare de siguranţă împotriva intemperiilor.

Acoperişurile BRAMAC. Trec fiecare test de rezistenţă.

Datorită densităţii, acoperişurile Bramac sunt foarte rezistente împotriva grindinei şi a altor solicitări de această natură. Dacă va fi totuşi cazul, piese individuale vor putea fi schimbate fără probleme.

Acoperişurile BRAMAC. Previn pagubele cauzate de îngheţ.

Cu o densitate înaltă, ţiglele Bramac nu sunt pătrunse de umiditate, cum ar fi de exemplu roua, şi sunt astfel protejate de pericolul îngheţului.

Acoperişurile BRAMAC. Protejează mediul înconjurător.

Ţiglele Bramac se remarcă deja din faza de producţie prin consumul scăzut de energie şi îndreptăţesc Bramac să fie primul ofertant de sisteme de învelitori care să poarte certificarea IBO.

Acoperişurile BRAMAC. Încântă privirea.

Controlul atent din perioada producţiei are drept efect uniformitatea aspectului plăcut al ţiglelor Bramac. Se exclud intensităţi oscilante de culoare cauzate de materia primă sau diferenţe de greutate.

Acoperişurile BRAMAC. O soluţie completă.

Bramac oferă sisteme de învelitori complete de la A-Z. Pentru fiecare model de ţiglă, Bramac oferă un program original care cuprinde piese speciale şi accesorii.

Acoperişurile BRAMAC. Costă mai puţin decât aţi crede.

Ţiglele BRAMAC oferă un excelent raport preţ – performanţă. Cereţi o ofertă – veţi fi plăcut surprinşi!

Acoperişurile BRAMAC. De încredere timp de generaţii la rând.

Bramac înseamnă calitate şi inovaţie. În 40 de ani au fost produse peste trei miliarde de ţigle aşezate pe două milioane de case. Iar numărul creşte zilnic.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Bramac - Catalog Bramac - Cataloage Bramac - Brosuri, reviste, manuale, oferte, reduceri si preturi Bramac să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog