Aici gasiti Catalog Penny Market ( cataloage Penny Market si Penny Market XXL ), pliante cu oferte, reduceri si promotii Penny Market.

Cel mai nou catalog online de la aceasta companie îl găsiți AICI.


Cum se prezinta Penny Market si Penny Market XXL :

Istoria concernului REWE

Grupul REWE este unul dintre liderii europeni în comerţul alimentar de la înfiinţarea sa în anul 1927.

Grupul REWE a ajuns de la un comerciant local la un concern multinaţional aflat într-o continuă dezvoltare şi perfecţionare. Concernul se adaptează mereu cerinţelor pieţelor internaţionale şi este mereu cu un pas în faţă, îmbinând astfel tradiţia şi experienţa de 80 de ani cu gândirea orientată spre viitor.
La ora actuală grupul REWE este reprezentat în peste 14 ţări europene, cu o cifră de afaceri de peste 44 miliarde de EURO şi un număr total de angajaţi de peste 270.000.

În afară de comerţul en detail din domeniul alimentar, REWE este activ la nivel european atât în domeniul turismului cât şi cel al comerţului cu articole de tip Do-it-Yourself.

Grupul REWE este prezent în România prin lanţurile de magazine Billa, Penny Market XXL şi Penny Market.

Pe piaţa românească conceptul Penny Market a fost introdus cu succes în anul 2005. Magazinele Penny Market au o suprafaţă de 750 mp şi un sortiment de peste 1400 de articole (alimente de bază, conserve, băuturi, detergenţi, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food), orientat în totalitate către nevoile, dorinţele şi sugestiile clienţilor.

Tot timpul, pe lângă sortimentul de bază se vor găsi şi oferte promoţionale, în cantităţi limitate, venite în completarea sortimentului standard. Acestea vor fi valabile câte o săptămână, în concordanţă cu pliantul din perioada respectivă, distribuit gratuit în casele clienţilor.
Principiul Penny se bazează pe achiziţionarea de marfă din România, astfel încât ponderea principală a articolelor oferite spre vânzare să fie de provenienţă autohtonă. În anumite cazuri se va apela şi la furnizori străini, pentru câteva categorii de articole care nu se produc în România şi al căror raport calitate – preţ se potriveşte cu cerinţele clienţilor autohtoni.

Noi credem în ceea ce facem!

Pentru Penny Market calitatea produselor este deosebit de importantă, de aceea şi-a dezvoltat un sistem strict de controale pentru a oferi clienţilor săi calitate şi siguranţă la cele mai înalte standarde.

Criterii stricte de selecţie

Controlul calităţii produselor noastre începe înainte ca produsul să ajungă pe raft.
Furnizorii sunt auditaţi în vederea verificării sistemelor de management a calităţii pentru a asigura conformitatea cu cerinţele legale în vigoare.

Puteţi fi siguri că toate produsele din magazinele noastre corespund standardelor cerute de legislaţie privind obţinerea şi comercializarea produselor alimentare.

Controale interne

Întregul sortiment este periodic testat intern prin analize senzoriale şi de laborator în scopul menţinerii unui nivel al calităţii ridicat.
O atenţie deosebită se acordă produselor marcă proprie a căror calitate iniţială este la acelaşi nivel cu a mărcilor cunoscute iar ulterior se dezvoltă metode de îmbunătăţire continuă.

Igienă şi curăţenie

Magazinele noastre cât şi depozitele logistice beneficiază de standarde înalte de calitate garantând cel mai ridicat nivel de igienă, în mod special în locurile în care personalul intră în contact direct cu produsele neambalate, precum carnea, fructele şi legumele.

Sistemul nostru de calitate prevede tratarea eventualelor reclamaţii ale clienţilor cât mai repede posibil iar orice notificare devine o prioritate pentru Departamentul de Calitate, care efectuează verificări în întreaga reţea de magazine pentru identificarea şi eliminarea completă a neconformităţilor.


Sortimente de produse naţionale şi internaţionale


Fructe şi legume

Magazinele noastre sunt aprovizionate în fiecare zi, pentru a oferi mai multe fructe şi legume proaspete în sezon, numai din culturi selectate şi controlate.


Mezeluri, brânzeturi şi produse alimentare preparate

Un sortiment bogat în fiecare zi: carne, brânzeturi, produse locale şi mâncăruri gata preparate.


Carne

O gamă largă de carne de pasăre, carne de vită şi carne porc de la fermele care fac obiectul celor mai moderne metode de control, de producţie şi de certificare, în conformitate cu normele în vigoare în industria alimentară.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Penny Market - Cataloage Penny Market si Penny Market XXL - Oferte, reduceri si promotii Penny Market să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog