Aici gasiti catalogul Jisk, precum si ultimele oferte. reduceri si promotii de la Jisk:


Cum se prezinta Jisk:

JYSK – este o întreprindere daneză, care comercializează un spectru larg de mărfuri casnice şi care propune clienţilor săi produse de o calitate înaltă la cel mai redus preţ. În magazinele JYSK din Riga şi Liepae Veţi găsi, tot ce vă este necesar în casa Dumneavoastră pentru viaţa de zi de zi – de la mobilă pînă la şerveţele, şi toate acestea într-un singur magazin. De la JYSK Dumneavoastră puteţi achiziţiona cele mai variate mărfuri textile: lenjerie de pat, plapume, perne, feţe de masă, corturi, saci de dormit, precum şi mobilă pentru locuinţe şi grădini, aparate de iluminat, lumînări, şerveţele şi o mulţime de alte lucruri utile. Compania a fost fondată de către întreprinzătorul danez LARS LARSEN. El provine dintr-o familie daneză simplă. În anul 1979, în scopul creării unei reţele vaste de magazine, el a deschis în Danemarca primul său magazin. El a realizat acest lucru cu succes, iar mai tîrziu această idee a fost preluată de întreprinzători din alte ţări.

Abrevierea JYSK – este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia şi în limba daneză semnifică calităţi cum ar fi simplitatea, onestitatea şi conştiinciozitatea. JYSK – este compania în care puteţi avea încredere. În prezent magazinele JYSK activează în lumea întreagă: în Romania, Bulgaria, Letonia, Lituania, Estonia, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Polonia, Cehia, Ungaria, Germania, Austria, Grenlanda, Islanda, Rusia, Ucraina, Georgia, Spania, Sua, numărul lor total depăşind cifra de 1000.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Jisk - Catalogul Jisk - Oferte, reduceri si promotii Jisk să fie actualizate pentru luna aprilie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog