Aici  gasesti catalogul OBI ( catalog OBI ) cu oferte si reduceri actualizate din cataloagele OBI, dar si sfaturi si produse pentru renovare si construcţii, montarea parchetului şi a parchetului laminat, ghidul pentru parchet şi parchet laminat, montarea faiantei, zugrăvirea pereţilor, grădină, amenajarea aleilor de grădină, ghid pentru alei de grădină, instalarea gardurilor, ghid pentru garduri vii etc.


Cum isi prezinta OBI o parte din serviciile pe care le ofera:

Mixare vopsele
Mixăm gratuit pe loc cea mai variată gamă de culori pentru interior şi exterior.

Debitare lemn
Debităm gratuit orice tip de PAL sau lemn şi orice blat folosit la mobilierul de bucătărie.

Inchiriere remorcă
La cererea dumneavoastră vă punem la dispoziţie, la preţuri avantajoase,remorca pentru transportul produselor cumpărate.

Returnare produse
Daca doriti sa returnati un produs, o puteti face in termen de 30 de zile de la cumparare.

Plata cu cardul
Puteţi plăti cu cardul direct în magazin. Se acceptă cardurile Visa, Visa Electron, Master Card si Maestro.

Finanţare
Cumpăraţi produsele acum şi le puteţi plăti mai târziu în rate, direct la magazin.

Comenzi speciale
Comandăm gratuit pentru dumneavoastră produsul dorit, dacă nu este prezent la raft, sau daca doriţi produse exclusiviste din catalog.

Transport produse
La cererea dumneavoastră transportăm produsele cumpărate la preţuri avantajoase. Puteţi găsi listele de preţuri in funcţie de distanţă la biroul de informaţii din incinta magazinelor OBI.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol OBI - Catalog OBI - Catalogul OBI - Oferte reduceri - Cataloage OBI să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog