Aici gasiti catalogul Real Hypermarket ( toate cataloagele cu oferte si reduceri Real Hypermarket, in functie de locatia magazinului ). In catalogul hypermarketului REAL veti gasi produse alimentare, haine, imbracaminte si incaltaminte, electronice, electrocasnice etc.Cum se prezinta real :
real,- o companie a METRO GROUP

METRO GROUP este unul din cele mai importante grupuri de comert international si cu amanuntul, aflat pe locul trei in lume. La ora actuala METRO GROUP este prezent in 33 de tari, unde detine peste 2.100 de magazine in care lucreaza in jur de 290.000 de angajati.

METRO AG este firma de management strategic al grupului care detine mai multe divizii de vanzari, independente una de cealalta fiecare raspunzand de functionarea propriilor afaceri:

- Metro/Makro Cash & Carry
- real,-
- Media Markt, (magazin de vanzare cu amanuntul in domeniul electronicelor)
- Saturn (magazin de vanzare cu amanuntul in domeniul electronicelor)
- Galeria Kaufhof (un lant de magazine pe raioane).

Fiecare dintre acestea beneficiaza de larga competenta in domeniul vanzarilor cu amanuntul si forta inovatoare a intregului grup.

Grupul isi datoreaza extraordinara eficienta companiilor de servicii unitare ale METRO GROUP, care aduna intr-un singur loc servicii pentru toate directiile de vanzari. Printre altele, aceste servicii includ achizitii, logistica, tehnologie informatica si finante.

real,- o marca de succes

In cadrul METRO GROUP, real,- reprezinta conceptul de succes al hipermarketului cu autoservire intr-un spatiu mare de vanzare cu amanuntul.

Conceptul hipermarketului real,- aduce succesul deoarece el combina accesul simplu al clientului la produse, dimensiunile generoase ale spatiului, structura clara a gamei de produse si un sortiment cuprinzator la preturi competitive.

Intr-un spatiu de vanzari cu suprafata de 6.000-10.000 metri patrati clientul gaseste rapid si cu usurinta toate produsele de uz cotidian, de la mancare, trecand prin electrocasnice si pana la imbracaminte.

In fiecare zi isi fac cumparaturile aici un milion de clienti in Germania, si peste o jumatate dintre acestia vin la magazinele real,- cel putin o data pe saptamana.

Lantul de magazine real,- cuprinde 329 de magazine in Germania si 109 in strainatate*.

In segmentul hipermarketurilor real,- detine o pozitie de frunte pe piata, atat in Germania cat si in strainatate.
* date valabile la 30 Aprilie 2010


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog AUCHAN - fostul Real, fara egal - Catalog Real să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog