Aici gasiti catalogul Leroy Merlin.De asemenea, AICI gasiti zeci de produse din toate categoriile de bricolaj la cel mai mic pret din Romania. Iar ca tu sa-ti imbunatatesti mereu caminul aceste preturi sunt fixe timp de 1 an de zile! Nimeni nu va egala aceste preturi, garanteaza Leroy Merlin ! Descopera chiar acum preturile inegalabile!

Iar AICI veti descoperi sute de produse la pret promotional timp de o luna de zile. Iar in fiecare luna produsele se schimba, pentru ca tu sa ai mereu de unde cumpara tot ce ai nevoie pentru caminul tau. Revino mereu la catalogul Leroy Merlin pentru promotiile lunare din zona Super-Afacere!

Leroy Merlin iti ofera si o serie de servicii care sa-ti usureze munca, pentru ca tu sa te bucuri cat mai repede de caminul tau. Prin serviciile oferite, proiectele tale de amenajare, redecorare sau constructie prind viata mult mai repede. Descopera AICI cum Leroy Merlin te poate ajuta!

Cum se prezinta Leroy Merlin:

Leroy Merlin îşi ajută clienţii să-şi imagineze căminul şi să-l transforme în realitate. Şef de produse, contabil, logistician, consilier de vânzări în magazin… toţi colaboratorii participă la această misiune prioritară.

Situate în apropierea marilor aglomeraţii urbane, magazinele Leroy Merlin sunt suprafeţe comerciale mari destinate bricolajului cu autoservire şi vânzare asistată.

Organizate în jurul a patru universuri (bricolaj, construcţii, decoraţiuni şi grădinărit), acestea propun o gamă de produse adaptată aşteptărilor clienţilor lor, la cele mai bune preţuri.

Leroy Merlin înseamnă, de asemenea, numeroase servicii adaptate fiecărei ţări pentru a facilita cumpărarea, implementarea şi monitorizarea proiectelor: deviz, comandă, livrare, închirieri autovehicule, serviciu post-vânzare etc.; şi, de asemenea, instalare, curs de bricolaj, librării specializate, în anumite magazine.

Actor important pe piaţa mondială a bricolajului, Leroy Merlin îndrumă oamenii în implementarea propriilor proiecte.

Companie inovatoare din cadrului GROUPE ADEO, Leroy Merlin este specializată în vânzarea de produse şi soluţii cu o promisiune unică: aceea de a oferi soluţii de îmbunătăţire a căminului fiecăruia.

Un magazin Leroy Merlin este o suprafaţă mare dedicată bricolajului. De asemenea, este un loc în care fiecare găseşte produse şi sfaturi adaptate, indiferent de priceperea, dorinţele şi aşteptările sale. Leroy Merlin plasează proximitatea în centrul activităţii sale. Obiectivul este, pur şi simplu, acela de a-l ajuta pe fiecare să-şi imagineze căminul şi, mai ales, să şi-l transforme în realitate:
•Adaptându-se la pieţele locale,
•Întâlnindu-se cu oamenii pentru a le cunoaşte căminul,
•Propunând produse şi servicii care să răspundă necesităţilor lor,
•Interesându-se de proiectul fiecărui client,
•Propunând magazine primitoare şi prietenoase.

Această misiune este înscrisă în mod durabil în logoul Leroy Merlin, care simbolizează, pur şi simplu, acoperişul unei case. Ea este influenţată de valori comune împărtăşite şi trăite de toţi colaboratorii.

Leroy Merlin a ales să se extindă pe plan internaţional. Ambiţia firmei este de a deveni lider recunoscut în sectorul său de activitate în fiecare ţară în care este prezentă.

Leroy Merlin este al patrulea actor mondial din domeniul bricolajului, ocupă locul 2 în Europa şi este lider în Franţa. Integrarea în ţesutul local înseamnă, concret, pentru firmă...

•Recrutări coordonate la nivel local,
•O colaborare cu parteneri locali,
•Înfiinţarea unei unităţi centrale de achiziţii, proprii fiecărei ţări,
•Alegerea unui sortiment de produse şi sfaturi adaptate locuitorilor, locuinţelor şi obiceiurilor de cumpărare la nivel de ţară, regiune sau chiar oraş în care firma este prezentă.

Dincolo de această adaptare locală, există o dorinţă de a oferi tuturor ţărilor şansa de a beneficia de descoperirile şi învăţăturile din alte ţări.

Acest lucru îi poate ajuta pe clienţii ruşi să descopere produse spaniole sau pe brazilieni să împrumute idei de decoraţiuni provenite din Franţa. Aceste schimburi şi această diversitate creează valoare pentru toţi locuitorii lumii.
Pentru alte informatii, va recomandam sa accesati si site-ul Leroy Merlin.

Update septembrie 2014: Magazinul LEROY MERLIN din Electroputere Mall s-a deschis in data de 12 Septembrie 2014. LEROY MERLIN Electroputere Mall te asteapta cu un Drive-In pentru materiale de constructii. Intri cu masina in zona special semnalizata, incarci marfa de care ai nevoie direct in masina ta, platesti la casa speciala si gata, ai rezolvat cumparaturile. Totul e mult mai simplu si mai usor cu Drive-In-ul LEROY MERLIN!


Magazinul LEROY MERLIN Craiova:

Adresa LEROY MERLIN Craiova: Calea Bucuresti nr. 80 (Electroputere Mall)

Program LEROY MERLIN: Luni - Sambata: 8:00 - 22:00 ; Duminica: 9:00 - 22:00

Telefon 0374 409 900 (Numar de telefon cu tarif normal apelabil din orice retea de telefonie fixa sau mobila)

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Leroy Merlin Preturi Inegalabile - cele mai mici preturi din Romania să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog