Aici gasesti cea mai nou editie a catalogului Altex, cu cele mai mici preturi din Romania ( asa cum ne asigura chiar Altex )  pentru: televizoare LCD, sisteme IT si laptopuri, aparate foto si video, masini de spalat sau combine frigorifice. Nu uita sa verifici si pachetele promotionale. Vino la ALTEX si profita de ocazie!


In catalogul Altex veti gasi urmatoarele produse, in functie de oferta Altex: Laptop, Netbook, Desktop PC , All in One PC, Monitoare ,Imprimante / Scannere, HDD externe, Periferice, Networking, Software, Accesorii si consumabile IT, iPad / iPad 2, Accesorii iPad, Tablete, Accesorii tablete, eBook Reader, Telefoane mobile, Accesorii telefoane mobile, Telefoane fixe / Fax, Statii emisie receptie, GPS, Accesorii GPS, Aparate foto compacte, Aparate foto DSLR, Obiective, Rame foto, Carduri memorie, Camere video, Accesorii Foto/Video, Televizoare, Home Cinema, Blu-Ray / DVD Player, Audio Hi-Fi, Videoproiectoare, Suporti TV , Accesorii video, iPod, Boxe iPod, Accesorii iPod, MP3 / MP4 Player, Casti, Reportofoane, Micro / mini sisteme, Radio, Car audio, Accesorii audio, Console, Accesorii gaming, Jocuri, Blu Ray 3D, Blu-Ray, DVD, CD, Audiobooks, Frigorifice, Masini de spalat rufe , Aragazuri, Hote, Masini de spalat vase, Incorporabile, Cuptoare cu microunde, Aparate de bucatarie, Incalzire / Aer conditionat, Sanatate si intretinere, Aparate de calcat, Masini de cusut, Aspiratoare , Accesorii electrocasnice etc.

Oferta lunii la Altex

Vino la Altex, cumpara un laptop sau sistem IT cu Windows OEM, in perioada 21 octombrie – 23 noiembrie 2011 si primesti cadou un voucher in valoare de 450 lei!

Voucher-ul il poti folosi in perioada 1 – 31 ianuarie 2012 la achizitionarea de produse IT&C in valoare de minim 1000 lei.


Descopera gama de laptopuri si sisteme IT la Altex!

Cum se prezinta Altex:

Altex este liderul pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, potrivit cifrei de afaceri de la sfarsitul anului 2010. Prin reteaua nationala de 79 de magazine, aflata in continua expansiune, Altex ofera clientilor o gama variata de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preturi, sustinute de solutii optime de finantare. In fiecare zi cei aproximativ 1500 de angajati ai companiei sunt dedicati livrarii de solutii tehnologice de ultima generatie, care faciliteaza accesul consumatorilor la informatie, divertisment si comunicare.

O prioritate a companiei Altex este sa faca echipamentele care sporesc comfortul vietii accesibile tuturor categoriilor de consumatori. Pentru a sustine acest deziderat Altex a dezvoltat impreuna cu partenerii sai solutii de finantare flexibile, cu dobanzi mici, si rate cu valoare scazuta. Pe langa variatele formule de finantare, compania Altex vine in sprijinul consumatorilor prin servicii care adauga plus-valoare produselor, cum ar fi service si transport gratuit.

Altex colaboreaza cu un numar mare de furnizori, in portofoliul sau fiind incluse produse apartinand unor marci de prestigiu internationale, cum ar fi Apple, Philips, Panasonic, Sony, Samsung, Whirlpool, Toshiba, Siemens, Apple, Zanussi, Electrolux, Rowenta, Indesit si multi altii.

Oferta de produse Altex raspunde unor nevoi diversificate, astfel incat in magazinele Altex si pe site-ul altex.ro puteti achizitiona atat cele mai noi gadgeturi, cu designuri moderniste si caracteristici complexe, cat si aparatura electrocasnica care raspunde necesitatilor de comfort.

Evolutie

Altex, brandul care a influentat industria de retail din Romania, a fost fiintat in 1992, la Piatra Neamt, judetul Neamt. Inca de la inceput, Altex si-a propus sa ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor, si solutii de finantare acesibile.

Inceputuri: Primul magazin Altex a fost deschis in 1993 la Piatra Neamt. Rezultatele inregistrate determina decizia de a construi lantul de magazine care va ajunge liderul pietei romanesti de retail. An dupa an, s-a construit infrastructura necesara pentru a raspunde exigentelor clientilor din toata tara.

1994 - 1997: Altex isi dezvolta reteaua, deschizand peste 50 de magazine in toate orasele importante ale tarii.

1997 - 1999: Pe fondul unei piete cu indicatori macroeconomici in scadere (inflatie crescuta, dobanzi bancare excesive etc. Altex se restructureaza. La acea data, compania includea activitati de retail, wholesale, transporturi si service.

2000: Altex isi externalizeaza serviciile. Astfel este constituit Grupul Altex care cuprinde reteaua de magazine Altex, firma de logistica si transport 8TIM si firma de distributie si vanzari en-gros Italromtex.

2001: Altex beneficiaza de consolidarea business-ului in urma modificarii structurii organizationale. Compania inaugureaza 22 de magazine noi.

2002: Dezvoltarea retelei continua, la sfarsitul anului reteaua Altex include 62 de magazine.

2003: Altex cunoaste o crestere vertiginoasa si devine cea mai mare retea de magazine cu acoperire nationala, inregistrand vanzari de peste 136 milioane euro. Este anul in care compania devine lider in retailul romanesc de produse electronice si electrocasnice.

2004: Altex lanseaza brandul Media un concept de retail inovator pentru piata din Romania. Reteaua de magazine de mare suprafata Media Galaxy se anunta ca un nou standard de avangarda pentru retailul de produse electronice, electrocasnice, IT&C, muzica si film, multimedia. Primul magazin Media Galaxy este deschis in Bucuresti.

2005: Grupul Altex se extinde in continuare, ajungand la peste 120 de magazine Altex si 8 magazine de mare suprafata Media Galaxy. Altex face publica intentia de a vinde un pachet minoritar din actiunile companiei si planurile de extindere pe pietele din estul Europei.

2006: Altex isi mentine statutul de lider pe piata de retail de produse electronice si electrocasnice din Romania, investind in dezvoltarea serviciilor oferite clientilor precum si in eficientizarea retelei de magazine. In iunie 2006, Altex demareaza o campanie de rebranding, construind o noua identitate vizuala.

2007: Cu o cifra de afaceri de peste 317 milioane in 2007, Altex isi consolideaza pozitia de lider pe piata de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania. Compania a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de peste 50% fata de anul precedent, pe fundalul unei cresteri a pietei de retail de 25%. Altex isi schimba denumirea in Altex Romania.

2008: Chiar si in anul in care climatul economic global a devenit instabil, compania a inregistrat vanzari cu 9,5 % mai mari comparativ cu anul precedent.

2009: Altex Romania a incheiat anul 2009 cu afaceri in scadere, in raport cu anul anterior. Retailerul a incercat compensarea sca­de­rii printr-un proces de optimizare a costurilor, prin inchiderea de magazine, relocari si re­ducerea spatiilor de birouri. Reteaua de magazine Altex numara in acest an 64 de magazine, din care 49 Altex si 15 Me­dia Galaxy.

2010: Altex România a înregistrat la sfârşitul anului 2010 o cifră de afaceri de 195 milioane euro. Sunt redeschise doua magazine, unul in Alexandria si altul in Arad. In anul 2010, Altex a inaugurat HP Store si www. hpbrandstore.ro, primul magazin al brand-ului HP din Europa.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Altex - Catalog cu oferte, reduceri si promotii Altex să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog