Aici gasiti catalogul Profi ( cataloage Profi ), cu oferte, reduceri si promotii Profi pe luna noiembrie 2011. Revista Profi va ofera o gama larga de produse in cele 12 pagini, la preturi competitive. Produsele pot fi gasite in oricare dintre magazinele Profi din toata tara. Pentru a vedea localizarea exacta a magazinelor disponibile in reteaua profi accesati sectiunea Magazine din meniul principal al site-ului Profi.Istoricul PROFI, asa cum il prezinta chiar PROFI :

1979 – Belgia – se deschide primul magazin PROFI. Afacerea este dominata de ideea de magazin de discount, dar nu se elimina nici posibilitatea dezvoltarii unei retele de magazine de cartier.

2006 – PROFI inseamna 146 de magazine, din care 45 in Belgia, 75 in Ungaria, 26 in Romania.

2007 – PROFI Romania se va extinde cu inca 11 magazine fiind totodata si inceputul expansiunii in Moldova, Muntenia si Oltenia.

2009 – PROFI finalizeaza acţiunea de rebranding a magazinelor Albinuţa şi la sfârşitul anului având un număr de 67 de magazine este achiziţionată de Polish Enterprise Fund VI (PEF VI), fondul de private equity administrat de Enterprise Investors, semnând un acord de achiziţionarea a 100% din acţiunile Profi Rom Food.

2010 – in martie Polish Enterprise Fund VI (PEF VI), administrat de Enterprise Investors (EI) finalizează tranzacţia de achiziţionarea Profi Rom Food.
Enterprise Investors (EI) este cea mai veche şi una dintre cele mai mari firme care administrează fonduri de private equity şi venture capital din Europa Centrală şi de Est.

Firma a fost înfiinţată de John P. Birkelund şi Robert G. Faris, care au pionierat industria de private equity şi venture capital din SUA şi care sunt în prezent autorităţi recunoscute în domeniu. Bazându-se pe succesul din SUA şi din Europa Occidentală, aceşti experţi în private equity au introdus în Europa Centrală şi de Est cele mai bune practici ale industriei şi au devenit mentorii echipei de investiţii a Enterprise Investors.

Firma administrează şapte fonduri de private equity şi venture capital ce totalizează 1,7 miliarde euro. Până în prezent, aceste fonduri au investit 1,3 miliarde euro în 115 companii dintr-o gamă variată de sectoare şi au vândut 91 de investiţii cu venituri totale de 1,4 miliarde euro. EI are o experienţă vastă în investiţiile din sectorul de retail, cu €220 milioane investite în companii din acest domeniu până în prezent.

2011 – Pana la sfarsitul anului se preconizeaza deschiderea a inca 20 de magazine la nivel national in Romania.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Profi - Cataloage Profi - Oferte, reduceri si promotii Profi să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog