Aici  gasesti catalogul OBI ( catalog OBI ) cu cele mai noi oferte si reduceri actualizate din cataloagele OBI pentru luna Decembrie 2011 si Craciun 2011, dar si sfaturi si produse pentru renovare si construcţii, montarea parchetului şi a parchetului laminat, ghidul pentru parchet şi parchet laminat, montarea faiantei, zugrăvirea pereţilor, grădină, amenajarea aleilor de grădină, ghid pentru alei de grădină, instalarea gardurilor, ghid pentru garduri vii etc.


Cum descrie OBI oferta de sarbatori:
Vrei un Crăciun adevărat? OBI te aşteaptă cu cel mai frumos Târg de Crăciun din oraş. Pregăteşte-ţi casa de sărbătoare cu cele mai inspirate decoraţiuni şi creează o atmosferă de vis pentru cei dragi. Te aşteptăm cu cei mai frumoşi brazi, cele mai strălucitoare globuri, cele mai variate instalaţii de lumini şi mii de alte articole de Crăciun. La OBI este Crăciun adevărat! Cauţi un cadou pentru cei dragi? Alege cardul cadou de 50 lei sau de 100 de lei de la OBI. Ţie îţi uşurăm alegerea, iar tu la rândul tău le faci o bucurie prietenilor şi le dai ocazia să îşi aleagă exact ceea ce le place. Dacă ştii că au proiecte mai mari te poţi combina cu mai mulţi prieteni şi le puteţi face un cadou de valoare mai mare, de ex. 500 sau 1.000 lei. Caută cardurile în magazinul OBI.Regulamentul promoţiei este disponibil pe site la secţiunea "Comunicate de presă" şi în magazine.

Cum isi prezinta OBI o parte din serviciile pe care le ofera:

Mixare vopsele
Mixăm gratuit pe loc cea mai variată gamă de culori pentru interior şi exterior.

Debitare lemn
Debităm gratuit orice tip de PAL sau lemn şi orice blat folosit la mobilierul de bucătărie.

Inchiriere remorcă
La cererea dumneavoastră vă punem la dispoziţie, la preţuri avantajoase,remorca pentru transportul produselor cumpărate.

Returnare produse
Daca doriti sa returnati un produs, o puteti face in termen de 30 de zile de la cumparare.

Plata cu cardul
Puteţi plăti cu cardul direct în magazin. Se acceptă cardurile Visa, Visa Electron, Master Card si Maestro.

Finanţare
Cumpăraţi produsele acum şi le puteţi plăti mai târziu în rate, direct la magazin.

Comenzi speciale
Comandăm gratuit pentru dumneavoastră produsul dorit, dacă nu este prezent la raft, sau daca doriţi produse exclusiviste din catalog.

Transport produse
La cererea dumneavoastră transportăm produsele cumpărate la preţuri avantajoase. Puteţi găsi listele de preţuri in funcţie de distanţă la biroul de informaţii din incinta magazinelor OBI.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol OBI - Catalog OBI - Catalogul OBI - Oferte si reduceri de Sarbatori din catalogul OBI să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog