Aici gasiti catalogul Praktiker ( cataloagele Praktiker, pliantul Praktiker ), ccare va prezinta o multitdine de produse si oferte Praktiker ( amenajare, electrocasnice, dulapuri etc, precum si idei si produse legate de pardosire, lucrări de instalaţii sanitare, la pereţi, tapetare, grădinărit etc) pentru luna martie 2012 :De asemenea, veti gasi pe site-ul Praktiker si instrumente pentru a incerca rolul de designer, proiectant şi de meşter al casei, punându-ţi ideile în practică cu ajutorul unor instrumente online cu care poţi exersa în voie soluţiile creative care îţi vin în minte
Colorează-ţi camera!

Colorează-ţi camera aşa cum doreşti – Exersează combinaţiile de culori favorite! Alege şi aplică ce culoare vrei şi salvează ce ai obţinut pentru mai târziu. În orice moment poţi reveni pentru a schimba ceva, în funcţie de starea în care te afli.

Uşa casei tale!

Găseşte cheia potrivită pentru toate uşile! Ai la dispoziţie o sumedenie de variante. Alege uşa şi accesoriile dorite, salvează ce ai obţinut pentru mai târziu şi treci la altă soluţie. Vei ajunge la cea mai bună variantă amuzându-te cu acest exerciţiu.

Schiţa camerei tale!

Fă-ţi planul camerei - Exersează-ţi dexteritatea în amenajarea camerei. Fă-ţi proiectul spaţiului, alege mobila şi aranjează piesele în interior. Salvează apoi formatul obţinut pentru mai târziu sau printează.
O parte dintre furnizorii Praktiker sunt prezentati chiar pe site-ul Praktiker:

Bosch

Grupul Bosch este un producător de frunte în industria auto, tehnologie industrială, bunuri de larg consum şi construcţii.

KRONOSPAN TRADING S.R.L.

Parte a grupului Kronoflooring, prezenţi în Praktiker cu parchet laminat, lambriuri pal şi mdf, OSB, glafuri şi pal melaminat

RIGIPS ROMANIA S.R.L.

Lider naţional în domeniul produselor din gips, oferă sisteme de gips carton cu toate accesoriile necesare realizării pereţilor despărţutori şi plafoanelor false, fixe sau demontabile.

MARTplast S.R.L.

Societatea este specializată în producţia mobilierului de baie, căzi şi cabine de duş şi a mobilierului de bucătărie.

MESA SPANN S.R.L.

Importator şi distribuitor de parchet laminat kronoswiss, blaturi şi accesorii, cu o gamă variată de produse.


SANOTECHNIK RUMÄNIEN S.R.L.

Societatea produce propriul program de căzi cu hidromasaj, cabine de duş simple şi cabine de duş cu baie de aburi.

POLICOLOR S.A.

Cel mai mare producător local de lacuri şi vopsele oferă sisteme profesionale pentru construcţii, amenajări, industria auto şi acoperiri industriale.

SANEX S.A.

Lider de piaţă în România în domeniul plăcilor de faianţă şi gresie, oferind consumatorilor soluţii de interior interesante şi în acelasi timp utile.

EGLO ROMANIA PRODEXIM S.R.L.

Reprezentanţă a Grupului Eglo Austria, livrează la Praktiker peste 800 de articole reprezentând corpuri de iluminat pentru interior şi exterior, utilizate în spaţii rezidenţiale.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Praktiker - Catalogul Praktiker - Cataloage Praktiker - Oferte, reduceri si promotii din noul catalog Praktiker să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog