Aici gasiti catalogul online cu oferte de mobilier de la Mavis Universal : Baruri, Birouri, Cabinete, Bucatarii, Camere copii, Canapele, Colţare, Fotolii, Balansoare, Cuiere, Dormitoare, Paturi, Mic mobilier, Comode, Măsuţe, Suporti chei, Suporti flori, Etajere, Rame oglinda, Tabureţi, Vitrine, Blidare, Birouri, Oglinzi, Mobilă artă, lux ( Renastere italiana, Florenta, Iuliana, LL, Andra&Andra M, Hunter, Patricia, Mogador), Mobilier Baie, Mobilier pictat, Sufragerie, Living etc.


Am decis sa va recomandam Mavis pentru ca este un distribuitor cunoscut de mobila de lemn clasică si rustică. S.C. Mavis Universal S.R.L., societate cu capital integral privat, a fost infiintata in anul 1991, avand ca domeniu principal de activitate comertul cu mobila din lemn atat pe piata externa (Germania, Olanda, Ungaria), cat si pe cea interna.

Prioritatea firmei este satisfacerea clientilor sai si livrarea unor piese de mobiler din lemn masiv potrivite nevoilor si gusturilor acestora.

Transport gratuit !

In functie de valoarea livrarii, Mavis Universal va poate asigura transport gratuit in Bucuresti si in imprejurimi.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Mavis Universal - Catalog Online mobilier Mavis Universal să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

CATEGORII: ,
.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog