Aici gasiti noul catalog Altex pentru luna septembrie 2012.Altex ofera:

Laptop - IT
Laptop
Ultrabook
Netbook
Desktop PC
All in One PC
Monitoare
Imprimante / Scannere
HDD externe
Periferice
Networking
Software
Accesorii si consumabile IT

Tablete
Tablete
Accesorii tablete
eBook Reader

Telefoane - GPS
Smartphone
Telefoane mobile
Accesorii telefoane mobile
Telefoane fixe / Fax
Statii emisie receptie
GPS
Accesorii GPS

Camere foto-video
Aparate foto compacte
Aparate foto DSLR
Obiective
Rame foto
Carduri memorie
Camere video
Accesorii Foto/Video

TV - Home Cinema
Televizoare
Home Cinema
Blu-Ray / DVD Player
Videoproiectoare
Audio Hi-Fi
Suporti TV
Accesorii video

Audio
iPod
Boxe iPod / iPhone
Accesorii iPod
MP3 / MP4 Player
Casti
Reportofoane
Micro / mini sisteme
Radio
Car audio
Accesorii audio

Muzica - Film
Blu Ray 3D
Blu-Ray
DVD
CD
Audiobooks

Gaming
Xbox360
Playstation 3
Playstation 2
PS Vita
PSP
Nintendo Wii
Nintendo 3DS
PC
Jucarii

Electrice
Lighting
Prize si prelungitoare
Baterii
Acumulatori
Incarcatoare
Lanterne

Electrocasnice
Frigorifice
Masini de spalat rufe
Aragazuri
Hote
Masini de spalat vase
Incorporabile
Cuptoare cu microunde
Aparate de bucatarie
Incalzire / Aer conditionat
Sanatate si intretinere
Aparate de calcat
Masini de cusut
Aspiratoare
Accesorii electrocasnice


Cum se prezinta ALTEX:


PROFIL ALTEX

Altex este liderul pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, potrivit cifrei de afaceri de la sfarsitul anului 2010. Prin reteaua nationala de 79 de magazine, aflata in continua expansiune, Altex ofera clientilor o gama variata de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preturi, sustinute de solutii optime de finantare. In fiecare zi cei aproximativ 1500 de angajati ai companiei sunt dedicati livrarii de solutii tehnologice de ultima generatie, care faciliteaza accesul consumatorilor la informatie, divertisment si comunicare.

O prioritate a companiei Altex este sa faca echipamentele care sporesc confortul vietii accesibile tuturor categoriilor de consumatori. Pentru a sustine acest deziderat Altex a dezvoltat impreuna cu partenerii sai solutii de finantare flexibile, cu dobanzi mici, si rate cu valoare scazuta. Pe langa variatele formule de finantare, compania Altex vine in sprijinul consumatorilor prin servicii care adauga plus-valoare produselor, cum ar fi service si transport gratuit.

Altex colaboreaza cu un numar mare de furnizori, in portofoliul sau fiind incluse produse apartinand unor marci de prestigiu internationale, cum ar fi Apple, Philips, Panasonic, Sony, Samsung, Whirlpool, Toshiba, Siemens, Apple, Zanussi, Electrolux, Rowenta, Indesit si multi altii.

Oferta de produse Altex raspunde unor nevoi diversificate, astfel incat in magazinele Altex si pe site-ul altex.ro puteti achizitiona atat cele mai noi gadgeturi, cu designuri moderniste si caracteristici complexe, cat si aparatura electrocasnica care raspunde necesitatilor de comfort.


MISIUNEA ALTEX:

Echipamentele electronice sunt iubite de consumatori pentru ca pun lumea in miscare, alimenteaza creativitatea si faciliteaza interactiunea intre oameni. Competitia dintre marii jucatori si capacitatea crescuta a generatiilor actuale de consumatori de a adopta noile solutii a contribuit la un ritm foarte accelerat al lansarilor de noi produse si la upgradarea continua a acestora. In acest context, compania Altex se pregateste azi pentru viitor cu o viziune pe termen lung, modelata de intelegerea trendurilor si a fortelor care vor modifica business-ul in care activeaza compania. Misiunea Altex reprezinta declaratia scopului companiei si serveste ca un standard, in raport cu care ne evaluam actiunile si deciziile.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol ALTEX - Catalogul Altex cu reduceri, promotii si oferte de la Altex să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog