Alege de aici catalogul dorit de la Metro pentru luna septembrie 2012.Ofertele zilei de la METRO le gasesti aici.

Conceptul Cash & Carry, asa cum il descrie compania METRO
•Este cea mai moderna forma de comert en-gros, cu plata la ridicarea marfii
•Este dedicat profesionistilor din diverse domenii precum HORECA, comerciantilor, micilor intreprinzatori sau a oricarei persoane care isi deruleaza propria afacere
•Aduce marci de prestigiu in toate domeniile, servicii profesionale si cele mai competitive si actuale produse
•In cadrul fiecarui departament, specialistii nostri iti stau la dispozitie, gata oricand sa te asculte si sa te sfatuiasca asupra produselor optime pentru afacerea ta.

Zece motive pentru METRO Cash & Carry

METRO Cash & Carry este, pentru cei peste 20 de milioane de clienti profesionisti din întreaga lume cea mai atractiva sursa de achizitii pentru satisfacerea nevoilor afacerii lor.

Grupurile noastre tinta de clienti sunt : hoteluri/restaurante/companii de catering (HoReCa), revânzatori si persoane fizice autorizate.

Conceptul METRO Cash & Carry este transferabil la nivel international, tinând totodata cont de obiceiurile clientilor si de conditiile pietei.

Dezvoltarea internationala este unul din punctele noastre principale. Aproximativ 80% din cifra de afaceri este generata în afara Germaniei.

METRO Cash & Carry este un specialist în vanzarea cash&carry de produse alimentare si nealimentare.

Oferim aproximativ 20,000 de produse alimentare si 30,000 de produse nealimentare în centrele noastre de distributie. Avem o mare specializare în domeniul produselor proaspete.METRO Cash & Carry isi dovedeste excelenta în managementul lantului de distributtie.

Garantam în întreaga lume, control permanent si prospetime la cele mai înalte standarde pentru toate produsele noastre. Operam cu toate tipurile de fluxuri logistice sustinute de sisteme IT integrate.

METRO Cash & Carry se bazeaza pe un concept de magazin, specific nevoilor clientilor profesionisti.

Disponibilitatea constanta a tuturor produselor, sub un singur acoperis si în cantitatile necesare, expunerea? eficienta a produselor îndreptata catre autoservire precum si orele extinse de program, sunt punctele de referinta ale centrelor noastre de distributie.

METRO Cash & Carry este recunoscuta pentru serviciile calitative adresate clientilor

Gama de servicii include accesul simplu, bazat pe legitimatia de client, consultanti comerciali calificati în fiecare magazin, si oferte directe, selectate atent pentru a satisface nevoile fiecarui client.

Pentru clientii profesionisti, METRO Cash & Carry faciliteaza procesul de cumparare.

Clientii comerciali beneficieaza de know-how-ul specific managementului de distributie si de preturi competitive.

METRO Cash & Carry sustine furnizorii locali prin achizitii.

Peste 90% dintre produsele din magazinele noastre sunt achizitionate de la furnizori, respectiv producatori locali, în încercarea de a ridica potentialul de export prin intermediul METRO Group.

METRO Cash & Carry dezvolta lantul national de distributie ca un întreg.

Conceptul nostru de afacere sustine introducerea unor standarde înalte de igiena, calitate si ambalare si creaza locuri de munca sigure printr-o organizare moderna a afacerii.

METRO Cash & Carry ofera oportunitati internationale în cariera.

Suntem o companie cu o cultura corporativa internationala si cu cele mai moderne conditii de lucru.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Metro - Oferte, toate cataloagele Metro să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog