Ultimele broșuri și prospecte Deichmann se găsesc aici. Dacă se întâmplă să vă placă un produs puteți să îl comandați foarte simplu și comod direct de acasă, online, printr-un simplu click pe produsul ales.
Deichmann comercializeaza marci renumite, cum ar fi 5th Avenue adidas Performance adidas NEO Label AM Shoes Elefanten Fila Gallus Graceland Nike Puma Reebok etc.Femeile știu acest lucru de mult: încălțămintea este cireașa de pe tort pentru orice outfit. Indiferent dacă este elegant, trendy sau casual - fiecare stil și apariție la modă cere o încălțăminte potrivită - și nu doar din punct de vedere al culorii. Deichmann oferă un sortiment mare de modele și mărci diversificate pentru femei, bărbați și copii. Scouterii noștri de curente în modă se află în căutarea noutăților de mâine din întreaga lume. Ei examinează scenele modei, tîrgurile de modă și descoperă ultimele tendințe din marile capitale ale modei.

Scurte reprize de achiziții și actualizări permanente ale colecțiilor asigură o reacție rapidă la curentele din modă. Și aduc tendințele actuale în magazinele Deichmann. Modele business Brogue de la "Borelli" sau modelul atractiv Party-Pump's al mărcii "Catwalk", cizme clasice ale mărcii 5th Avenue sau sandale drăguțe pentru copii "Elefanten" – încălțămintea adecvată pentru orice ocazie și exigență a modei. Totul este disponibil în peste 1.282 de magazine la prețuri abordabile - astfel Deichamnn democratizează tendințele curente din modă.

Scopul Deichmann nu este să vindem doar încălțăminte la prețuri avantajoase ci să oferim clienților noștri și un serviciu excelent. Personalul este școlarizat în propriile centre de calificare și calitatea serviciilor este testată continuu. Printr-o rată de școlarizare peste medie se asigură propriul personal de conducere și specialiști.

Tendinţele în rolul principal la preţuri începând cu 99 LEI

Tendinţele în rolul principal la preţuri începând cu 99 LEI

Mărcile, pe care le așteptăm.
Mărcile, pe care le așteptăm. Back to School: Încălțăminte pentru copii ideali pentru școală, sport și timp liber – acum în noul prospect!PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Deichmann - Cataloage Deichmann - Oferte, reduceri si promotii Deichmann să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog