Aici gasiti cel mai nou catalog Hervis Sport ( Catalogul Hervis Sport ), cu oferte si reduceri pentru luna octombrie 2012 de la Hervis Sport, continand articole de incaltaminte sport, imbracaminte sport, biciclete, accesorii sport, vacanta etc., 60% din produse apartinand marcilor sport consacrate - Adidas, Nike, Puma, Columbia, Mammut, Wilson, Kettler, Scott, Fischer, Atomic etc, iar 40% marcilor proprii – Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems etc.Ultima varianta a catalogului Hervis Sport o gasiti de asemenea aici .


Cum se prezinta Hervis Sport:


Compania Hervis Sports, infiintata in anii ´70 in Austria, are o traditie de peste 30 de ani in domeniul comercializarii de articole sportive de cea mai inalta calitate, la cele mai bune preturi si cu cele mai atractive oferte.Magazinele Hervis Sports reprezinta un concept multi-brand, cu 60% din produse apartinand marcilor sport consacrate - Adidas, Nike, Puma, Columbia, Mammut, Wilson, Kettler, Scott, Fischer, Atomic etc, iar 40% marcilor proprii – Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems etc.

Hervis Sports apartine 100% Grupului Spar Austria.

Oferta Primul Pret iti aduce in fiecare luna cel mai bun produs, la cel mai bun pret!

Profita de promotii la articole de o calitate superioara, marcile: Adidas, Benger, Cygnus, Fila, Kappa, Nike, Puma, Reebok, X-Fact etc.

Verifica oferta completa a lunii si profita de cele mai bune promotii ale sezonului!


Ai o gama completa de articole:


TEXTILE: articole de imbracaminte sport si te timp liber pentru toate anotimpurile, echipament sportiv pentru sportul preferat ( fotbal, tenis de camp, baschet, schi si snowboard etc. ) atat pentru amatori cat si pentru profesionisti, accesorii sport si de timp liber si multe alte produse de timp liber.


INCALTAMINTE: de alergare, fitness, de timp liber, pentru toate anotimpurile si toate varstele. Ai o gama variata de incaltaminte de la Adidas, Nike, Puma, Reebok, Converse, Fila, Crocs, si multe alte marci de renume.


HARDWARE: tot ce doresti in materie de sport. De la echipament si accesorii pentru sporturile preferate ( inot, fotbal, tenis de masa si de camp, baschet, handbal, schi si snowboard, etc. ), pana la accesorii si echipament fitness si aerobic. Tot aici gasesti oferte inedite la biciclete de oras sau MTB pentru copii si adulti, alaturi de role, patine si multe alte articole de petrecere a timpului liber.

Tot la sectiunea hardware, in magazinele Hervis gasesti si rucsaci si genti de antrenament sau saci de dormit si accesorii pentru camping sau petrecerea timpului liber.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Hervis Sport - Catalogul Hervis Sport - Oferte si reduceri Hervis Sport să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog