Aici gasiti Cataloage si prospecte Hornbach - Oferte reduceri Hornbach, in care sunt prezentate oferte de tapet, vopsele, deco, materiale de construcţii, lemn, gresie, faianţă, sanitare, feronerie, unelte etc. pentru ultima lună octombrie 2012.
Cum se prezinta Hornbach:

HORNBACH este o afacere de familie independentă, listată la bursă - deja la a 5-a generaţie. Astăzi compania este una dintre primele cinci lanţuri de magazine de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa. Aproape 130 de ani HORNBACH! Informaţi-vă cu privire la punctele culminante din istoria concernului. Vă aşteaptă o interesantă călătorie în timp.

La HORNBACH clientul stă în centrul atenţiei. Scopul nostru principal este să creăm o legătură între el şi noi. Pentru a-l atinge ne bazăm pe armonia perfectă a celor trei factori: sortiment, preţ şi consiliere.

În ceea ce priveşte clienţii, experienţa a relevat că aceştia se aşteaptă la o ofertă de produse care să convingă atât în privinţa calităţii, dar şi a cantităţii. Magazinele noastre de materiale de construcţii şi grădinărit sunt exact concepute pentru a satisface această pretenţie. În magazinele noastre ce se întind pe o suprafaţă foarte mare vă oferim o gamă largă de produse, toate fiind disponibile în cantităţi foarte mari.

La oferta cuprinzătoare de produse se adaugă strategia preţurilor, care i-a convins pe clienţii noştri şi ne-a consolidat poziţia de lider în ceea ce priveşte preţurile. HORNBACH a implementat printre altele un sistem de gestionare eficient, ce constituie baza pentru gestiunea optimă a depozitului şi a achiziţiilor, conform necesităţilor. Acest lucru face posibilă o ofertă de produse la cele mai bune preţuri.

Convingerea noastră este: legătura pe termen lung între noi şi clienţi se realizează numai prin servicii de consultanţă de înaltă calitate. Astfel calificarea angajaţilor noştri devine un factor cheie de succes. Ne promovăm şi instruim încontinuu angajaţii pentru a putea sprijini prin sfaturi şi servicii clienţii în ceea ce doresc să întreprindă. În acelaşi timp optimizăm mereu procedurile interne. Timpul câştigat este folosit de către angajaţi pentru a se putea apropia şi mai mult de clienţi. Iar acest lucru este răsplătit de către aceştia din urmă, după cum arată cifrele noastre.

HORNBACH – este o companie cu o tradiţie îndelungată, care a înregistrat în anul financiar 2004/2005 (data bilanţului: 28 februarie) o cifră de afaceri de peste 2,2 miliarde de euro. Concernul cu 12.000 de angajaţi cuprinde 124 de magazine de materiale de construcţii şi grădinărit în ţară şi străinătate şi alte 18 centre de materiale de construcţii în Sud-Vestul Germaniei. HORNBACH, o afacere de familie, dar şi o companie listată la bursă, aflată în top 10 în branşă, are o istorie de cinci generaţii.

1877
Michael Hornbach, care se ocupă cu învelirea cu ardezie, pune bazele unui atelier meşteşugăresc în Landau/Pfalz.

1900
Fiul acestuia, Wilhelm Hornbach, extinde atelierul la un “magazin de materiale de construcţii “.

După 1945
În afară de comerţul cu materiale de construcţii, producţia de instalaţii de limpezire pentru casă devine baza decisivă pentru creşterea viitoare. Hornbach se mută din acest motiv în Bornheim, Landau.

1968
Otmar Hornbach, strănepotul fondatorului firmei, este protagonistul unei opere de pionierat: el deschide în Bornheim primul magazin de materiale de construcţii şi grădinărit combinat. Acest gen de combinaţie nu a existat înainte în Europa. Magazinul avea deja o mărime de 4.000 mp.1972 - 1977
Se înfiinţează în mai multe oraşe din Pfalz magazine de materiale de construcţii şi grădinărit HORNBACH.

1980
Se deschide în Karlsruhe primul „Hipermarket de construcţii“ cu o suprafaţă de desfacere de 8.000 mp. HORNBACH este din nou cu un pas înainte şi devine lider de piaţă între uriaşii de peste 10.000 mp din branşă.

1981 - 1989
HORNBACH înfiinţează 16 magazine în întreaga Germanie de Sud. Gama de produse cuprindea deja 50.000 de articole.


1987
Compania este pentru prima dată listată la bursă. Numărul angajaţilor creşte la circa 1.000.

1991
După căderea zidului, HORNBACH construieşte în noile landuri magazine de materiale de construcţii şi grădinărit de dimensiuni mari, corespunzând standardului HORBACH, fiind primii în branşă în acest sens: Dresda este primul oraş, aici aflându-se cel mai mare magazin de materiale de construcţii şi grădinărit din Germania.

1993
HORNBACH este din nou listat la bursă, ia naştere HORNBACH-Baumarkt-AG.


Din 1994
Ritmul de expansiune se accelerează: până la finele anilor 90 se deschid în medie opt noi magazine pe an.

1996
HORNBACH se extinde pentru prima oară în străinătate: în acest moment existau filiale în Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg şi Elveţia.
2001
S-a făcut transferul la a 5-a generaţie. Albrecht Hornbach devine Preşedinte al Consiliului de Administraţie, Director al HORNBACH HOLDING AG, iar fratele său Steffen Hornbach ocupă aceeaşi poziţie la HORNBACH-Baumarkt-AG. – alianţă strategică cu cel mai mare operator de magazine de materiale de construcţii şi grădinărit, Kingfisher, concern britanic de vânzare cu amănuntul.

2002
HORNBACH împlineşte 125 de ani şi deschide în Littau, Luzern, primul magazin de materiale de construcţii şi grădinărit din Elveţia. Cu ocazia jubileului se deschide şi magazinul cu numărul 100, în luna decembrie la Praga-Repy. Atunci se pun şi bazele fundaţiei HORNBACH „Oameni în nevoie“.

2003
Premieră în Suedia: În Göteborg este sărbătorită deschiderea primului magazin HORNBACH din Peninsula Scandinavă.

2004
Pe agendă se află o nouă ţară. Hornbach se extinde în Slovacia şi deschide la Bratislava primul magazin.

2005
În octombrie HORNBACH-Baumarkt AG sărbătoreşte în Vilshofen-Pleinting (Bavaria) deschiderea unui nou centru logistic. După Lehrte în Hanovra şi Essingen în Pfalz este al treilea loc de transbordare central (ZUP) pentru livrare, re-sortare şi transmiterea de marfă către magazine.

2007
HORNBACH împlineşte 130 de ani şi deschide în iunie 2007 primul magazin de materiale de construcţii şi grădinărit în România, Bucureşti.

2008
Se deschide o filială în Hamburg, cel de-al doilea magazin în Bucureşti şi unul în Biel (Elveţia).

2009
În Braşov se inaugurează cel de-al treilea magazin din Romania, la începutul primăverii.

2010
La sfârşitul anului este planificată deschiderea celui de-al 4-lea magazin din România, respectiv al treilea în Bucureşti.

09 / 2012
Plăci murale, Vopsele, Covoare, Șeminee, Sanitare, Grădină

08 / 2012
Înlocuirea caloriferelor, Mașini și unelte, Hrană pentru animale, Stiluri de amenajare, Sanitare, Uși

08 / 2012
Țigle, Drive In, Vopsea, Deco, Sanitare, Mașini și unelte

07 / 2012
Ferestre Aron, Podele, Vopsele de exterior, Îngrijirea grădinii, Mașini și unelte

06 / 2012
Gresie și faianță, Parchet, Grătare, Ghivece, Mașini și unelte

05 / 2012
Sisteme de montaj garduri, Mașini de tuns iarba, Plante, Mâncare pt. animale, Deco, Renovarea fațadei

04 / 2012
Terasa perfectă, Gresie și faianță, O grădină rustică, Hrană pt animale, Îngrijirea gazonului, Unelte de calitate

03 / 2012
Noutăți grădină, Mașini de tuns, Garduri, Țigle, Gresie și faianță, Materiale de construcții, Tendințe 2012

02 / 2012
Camera copiilor, Deco, Sanitare, Izolații, Uși, Mașini și unelte, Noutăți grădină

09 / 2012
Lavoare și vase WC, căzi, dușuri, baterii

09 / 2012
Hrană pt animale, articole pentru îngrijire, seturi de acvarii

05 / 2012
Vopsea de interior, Tencuieli + Grund, Lacuri speciale, Accesoriile potrivite, Adezivi

04 / 2012
Adezivi, Remorci, Izolații, Țigle metalice, Spații exterioare

03 / 2012
Plantarea gazonului, Mașini de tuns gazonul, Trimmere electrice, Unelte pentru grădină, Sisteme de irigare,


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol HORNBACH - Cataloage si prospecte Hornbach - Oferte reduceri Hornbach să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog