Aici gasiti catalogul Real Hypermarket ( toate cataloagele cu oferte si reduceri Real Hypermarket, in functie de locatia magazinului ). In catalogul hypermarketului REAL veti gasi produse alimentare, haine, imbracaminte si incaltaminte, electronice, electrocasnice etc.

Cum se prezinta real :

real,- o companie a METRO GROUPMETRO GROUP este unul din cele mai importante grupuri de comert international si cu amanuntul, aflat pe locul trei in lume. La ora actuala METRO GROUP este prezent in 33 de tari, unde detine peste 2.100 de magazine in care lucreaza in jur de 290.000 de angajati.METRO AG este firma de management strategic al grupului care detine mai multe divizii de vanzari, independente una de cealalta fiecare raspunzand de functionarea propriilor afaceri:- Metro/Makro Cash & Carry

- real,-

- Media Markt, (magazin de vanzare cu amanuntul in domeniul electronicelor)

- Saturn (magazin de vanzare cu amanuntul in domeniul electronicelor)

- Galeria Kaufhof (un lant de magazine pe raioane).Fiecare dintre acestea beneficiaza de larga competenta in domeniul vanzarilor cu amanuntul si forta inovatoare a intregului grup.Grupul isi datoreaza extraordinara eficienta companiilor de servicii unitare ale METRO GROUP, care aduna intr-un singur loc servicii pentru toate directiile de vanzari. Printre altele, aceste servicii includ achizitii, logistica, tehnologie informatica si finante.real,- o marca de succesIn cadrul METRO GROUP, real,- reprezinta conceptul de succes al hipermarketului cu autoservire intr-un spatiu mare de vanzare cu amanuntul.Conceptul hipermarketului real,- aduce succesul deoarece el combina accesul simplu al clientului la produse, dimensiunile generoase ale spatiului, structura clara a gamei de produse si un sortiment cuprinzator la preturi competitive.Intr-un spatiu de vanzari cu suprafata de 6.000-10.000 metri patrati clientul gaseste rapid si cu usurinta toate produsele de uz cotidian, de la mancare, trecand prin electrocasnice si pana la imbracaminte.In fiecare zi isi fac cumparaturile aici un milion de clienti in Germania, si peste o jumatate dintre acestia vin la magazinele real,- cel putin o data pe saptamana.Lantul de magazine real,- cuprinde 329 de magazine in Germania si 109 in strainatate*.In segmentul hipermarketurilor real,- detine o pozitie de frunte pe piata, atat in Germania cat si in strainatate.

* date valabile la 30 Aprilie 2010


Marci proprii real:

TIP vine in intampinarea necesitatilor dumneavoastra cotidiene, aducand cele mai bune preturi in magazinele real,-. Articolele TIP sunt deja o prezenta constanta in gama ampla de produse pe care v-o punem la dispozitie.
TIP este intotdeauna alegerea cea mai buna. cand nu doresti sa cheltuiesti prea mult, dar ai nevoie de produse bune care sa raspunda cerintelor tale. Din acest motiv nu ne mira faptul ca singurul lucru pe care am considerat necesar sa-l modificam in ceea ce priveste produsele TIP a fost designul ambalajului.

Doriti calitate superioara la preturi bune? Atunci brandul nostru real,- QUALITY este cel de care aveti nevoie! real,-QUALITY va ofera sansa de a va bucura de calitatea de top, economisind bani in acelasi timp deoarece pretul produselor este foarte avantajos. Toate produsele din gama real,- QUALITY ofera calitatea celor de marca fiind comparabile in acest sens cu cele ale producatorilor de branduri faimoase cu un pret mai mic.

Daca esti constient cat de important este sa mananci natural inseamna ca iti pasa de sanatatea ta. real,- BIO ofera produse organice la cele mai bune preturi. Intreaga gama de produse BIO sub brand propriu respecta reglementarile stricte ale prevederilor in vigoare. Oricui ii place sa manance ecologic si sa traiasca sanatos se va simti acasa cu real,- BIO deoarece intregul sortiment se caracterizeaza printr-o calitatea superioara obtinuta prin metodele de productie 100% organice. real,-BIO sunt produse obtinute fara utilizarea compusilor chimici de sinteza ceea ce le confera siguranta unei alimentatii sanatoase.

Brandul nostru pentru gurmanzi ambitiosi. Cele mai bune specialitati la o calitate extraordinara : totul la real,- SELECTION este excelent. Asta nu inseamna insa preturi exorbitante. Inseamna produse cu o calitate superioara care sa va incante simturile si gusturile si care au un raport corect calitate pret. Gama real,- SELECTION se adreseaza cunoscatorilor si tuturor celor care doresc ceva deosebit. real,- SELECTION vine cu produse de top pentru gusturile cele mai exigente.

Promotiile real le gasiti dand click aici.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog AUCHAN - fost Real, fara egal - Catalog Real să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog