Aici gasesti catalogul online cu oferte telefoane de la Vodafone Romania.
Click aici pentru editia din februarie a Revistei OnLine de la Vodafone.


Cum se prezinta Vodafone:

Vodafone Group Plc este cea mai mare companie de telecomunicatii mobile din lume, cu o prezenta semnificativa in Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia Pcific si Statele Unite prin diviziile sale, joint ventures, achizitii si investitii. La 31 martie 2009, Grupul Vodafone avea 303 milioane de clienti in intreaga lume.

Compania Vodafone a fost înfiinţată în anul 1984 ca o divizie a Racal Electronics Plc., cunoscută atunci ca Racal Telecomms Limited. În octombrie 1988 aproximativ 20% din capitalul companiei a fost oferit publicului. Racal Telecom Limited s-a desprins în totalitate de Racal Electronics Plc. şi a devenit o companie independentă în septembrie 1991, dată la care şi-a schimbat numele în Vodafone Group Plc.

La 29 iunie 1999, în urma fuziunii cu AirTouch Communications, Inc. ("AirTouch"), compania şi-a schimbat numele în Vodafone AirTouch Plc, dar, în urma aprobarii date de către acţionari în cadrul Întâlnirii Generale, a revenit la vechiul nume de Vodafone Group Plc, la data de 28 iulie 2000.
Vodafone, compania care a lansat prima retea GSM in Romania, in aprilie 1997, sustine si investeste permanent in inovatie, in idei noi, in creativitate. In industria de telecomunicatii, evolutia tehnologiei are un ritm ametitor, care raspunde nevoilor in continua crestere si schimbare ale utilizatorului contemporan de comunicatii mobile. Vodafone si-a canalizat resursele si puterea globala pentru a oferi clientilor sai produse si servicii inovatoare, care, de-a lungul timpului, au revolutionat experienta de utilizare a telefonului mobil. Apartenenta la Grupul Vodafone, cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, ne permite sa raspundem tuturor nevoilor de comunicare, aducand clientilor nostri o experienta unica, servicii si produse noi si inovatoare.

Misiunea pe care ne-am asumat-o, inca de la inceput, este de a ajuta oamenii din Romania sa comunice mai usor si sa fie in legatura permanenta cu lumea. Suntem primul operator care a introdus serviciile 3G si apoi nivelul superior de performanta, HSDPA - 3G broadband pe piata romaneasca.
In cei 12 ani de activitate in Romania, Vodafone a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de afaceri, prin investitii majore la nivel national, orientate in principal spre extinderea acoperirii retelelor 2G si 3G, lansarea de noi produse si servicii de comunicatii, extinderea retelei de magazine la nivelul intregii tari si, nu in ultimul rand, programe sociale in sprijinul comunitatii.

 Viziunea noastra este sa devenim lider de piata si un model in ceea ce priveste conduita de afaceri in Romania.

Vodafone a fost recunoscută recent, de unele dintre cele mai prestigioase topuri internaţionale, pentru valoarea business-ului, inovaţie, incredere şi etică. Conform topului Forbes Global 2000 pentru anul 2009, Vodafone se situează printre cele mai mari companii din lume, în timp ce revista Business Week plasează Vodafone în topul celor mai inovatoare companii la nivel mondial, în urma analizei realizate împreună cu Boston Consulting Group. În acelaşi timp, conform studiului realizat de revista Reader’s Digest, Trusted Brand 2009, Vodafone a fost nominalizat drept cel mai de incredere brand de telecom din Romania, iar analiza institutului american Ethisphere include Vodafone în topul celor mai etice companii la nivel global.

Ne propunem sa contribuim la crearea unui viitor in care serviciile de comunicatii ne aduc mai aproape de oamenii pe care ii pretuim, in orice moment, oriunde ne-am afla. Peste 9,5 milioane de clienţi şi mii de companii contează pe serviciile de comunicatii oferite de Vodafone România.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Vodafone România - Catalog telefoane Vodafone să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog