Iarna asta Leroy Merlin te incalzeste cu preturi mici!

In noiembrie magazinul de bricolaj Leroy Merlin ti-a pregatit un catalog special: o selectie cu peste 300 produse pentru caldura casei tale.

Vezi in catalog produse de izolatie contra frigului, sisteme de incalzire, tot ce ai nevoie ca sa te pregatesti de iarna precum si o oferta bogata de decoratiuni pentru sarbatori.

Totul la cele mai mici preturi.

CLICK AICI SI DESCOPERA CATALOGUL CU PRODUSELE TALE PREFERATE LA CELE MAI MICI PRETURI!

Aici gasesti catalogul in format PDF.

Afla mai multe pe www.leroymerlin.ro

Update septembrie 2014: Magazinul LEROY MERLIN din Electroputere Mall s-a deschis in data de 12 Septembrie 2014. LEROY MERLIN Electroputere Mall te asteapta cu un Drive-In pentru materiale de constructii. Intri cu masina in zona special semnalizata, incarci marfa de care ai nevoie direct in masina ta, platesti la casa speciala si gata, ai rezolvat cumparaturile. Totul e mult mai simplu si mai usor cu Drive-In-ul LEROY MERLIN!


Magazinul LEROY MERLIN Craiova:

Adresa LEROY MERLIN Craiova: Calea Bucuresti nr. 80 (Electroputere Mall)

Program LEROY MERLIN: Luni - Sambata: 8:00 - 22:00 ; Duminica: 9:00 - 22:00

Telefon 0374 409 900 (Numar de telefon cu tarif normal apelabil din orice retea de telefonie fixa sau mobila)

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Leroy Merlin - 300 de produse pentru căldura casei tale ! să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog