Aici gasiti catalogul Cora ( cataloagele Cora ) cu oferte si promotii de la Cora pentru luna noiembrie 2012.
Cora comercializează o gamă variata de produse dintre care amintim cele din domeniile:

ALIMENTE DE BAZA
DULCIURI
BAUTURI
PRODUSE PROASPETE VRAC
PRODUSE PROASPETE AMBALATE
LACTATE
CONGELATE
COSMETICE
DETERGENTI IGIENA
ARTICOLE MENAJ
ACCESORII SANITARE
SPORT
PLUSURI
JUCARII
CAMPING
GRADINARIT
BRICOLAJ
MOBILA
AUTO
ACCESORII IT
PAPETARIE
RUCSACI / GENTI
PETSHOP

Cum se prezinta Cora:

1850 - Inceputul istoriei

In 1850, trei frati, mostenitori ai negustorului belgian de vinuri Jacques Delhaize, inventeaza si pun in practica un concept ce avea sa marcheze istoria comertului: sucursalismul - un antrepozit central care aprovizioneaza puncte de vanzare.

Unul dintre cei trei frati, Louis Delhaize, isi va dezvolta propria societate care se afla la originea grupului Louis Delhaize de astazi.

1974 - Nasterea marcii Cora

La inceputul secolului XX, mostenitorii fratilor Delhaize (Georges si Rene) au trecut frontiera belgiana si s-au stabilit in nordul si respectiv estul Frantei. Primul a infiintat les Docks du Nord la Lille. Cel de-al doilea a cumparat firma Sanal din Nancy si Sadal din Strasbourg.

In 1929, unul dintre nepotii acestora, Andre Bouriez intra in grupul Sanal cu dorinta de a ajunge la conducerea firmei. Insa in anul 1945, un grup concurent, Mielle, preia controlul grupului Sanal Sadal. In anul 1965 Andre Bouriez devine presedintele grupului Mielle-Sanal-Sadal, dupa ce il apropiase de grupul les Docks du Nord.

Inca din anul 1968, grupul incepe sa fie interesat de conceptul de hipermarket, iar in 1974 este infiintata marca Cora.

1975 - Expansiune si succes

Philippe Bouriez este numit presedinte al grupului in 1975, marcand inceputul unei dezvoltari de succes. In prezent, cu asocieri si franciza exista 81 de hipermarket-uri sub sigla Cora, in Franta, Romania, Ungaria, Belgia si Luxemburg, iar grupul este intr-o continua expansiune. In total, peste 22.000 de salariati se straduiesc in fiecare zi sa asigure clientilor cele mai bune servicii, produse si preturi.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Cora - Catalogul Cora cu cele mai noi promoţii si oferte să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog