Aici gasiti catalogul Dedeman online, cu cele mai noi oferte, reduceri, promotii de la Dedeman pe luna noiembrie 2012.

Ai o afacere in constructii, esti instalator, zugrav sau pur si simplu ai planuri pentru biroul, casa sau gradina ta? Ai venit unde trebuie. Dedeman iti pune la dispozitie toate solutiile. Aici gasesti toate produsele necesare pentru afacerea si planurile tale. Diversitatea articolelor, stocurile permanente, raportul pret-calitate, profesionalismul angajatilor, ofertele si promotiile precum si calitatea serviciilor sunt argumentele in fata clientilor.

Dedeman ofera si ghiduri pe care le puteti gasi aici:

Amenajari interioare


Cum se prezintă Dedeman:

Dedeman este un partener de afaceri care intelege succesul ca rezultat al atentiei, al onestitatii si al perseverentei. Gama produselor comercializate in reteaua de retail Dedeman este extrem de generoasa acoperind cererea pentru materiale de constrcutii pana la cele pentru amenajari interioare. Insa, Dedeman nu inseamna doar produse aranjate si numerotate pe rafturile magazinelor noastre. In fiecare din centrele comerciale Dedeman, clientii beneficiaza de o paleta extinsa de servicii. Le oferim clientilor consultanta specializata, idei de amenajare si decorare a interiorului si exteriorului casei, servicii de transport al marfurilor la domiciliu, service sau inchirieri scule si utilaje, etc.

LIVRAREA MĂRFII LA DOMICILIU

Cumparaturile sunt grele si voluminoase? DEDEMAN are grija de cumparaturile tale usurându-ti astfel munca. Oferim livrare gratuita pentru produsele cumparate din magazinele noastre, în perimetrul orasului. Livrarea se efectueaza în 48 ore din momentul achitarii facturii. Acest serviciu este supus unor termeni si conditii. Mai multe detalii pot fi obtinute in magazinele Dedeman sau sunand la Biroul de Informatii Clienti al magazinului dorit.


PROIECTARE BAI SI BUCATARII

Vino in zona de Gresie si Faianta, iar designerii nostri te vor ajuta sa iti aranjezi bucataria si baia asa cum iti doresti, cu ajutorul serviciului Proiectare Bai si Bucatarii, un program special creat de catre Dedeman pentru a te ajuta sa iti vezi planurile realizate. Intr-un soft de simulare 3D un specialist Dedeman iti va proiecta baia pe care o poti decora cu gresia si faianta care iti place.


CONSULTANTA GRATUITA

Va oferim consultanta tehnica gratuita, personalul fiind pregatit pentru a raspunde cu promptitudine întrebarilor dumneavoastra precum si în a va ajuta pentru a face alegerea potrivita.


SOLUTII DE FINANTARE

Solutii optime pentru a cumpara astazi si a plati incepand de maine. Detalii in magazinele Dedeman.


COMENZI SPECIALE

Transformam dorintele dumneavoastra in realitate comandand produsele dorite care nu se afla in stoc. Clientul va fi anuntat cand produsul comandat a ajuns in magazin.


MIXARE VOPSELE

Pentru gusturi/dorinte deosebite, va oferim, in cateva minute, nuante inedite.


SERVICE CENTRALE TERMICE

O echipa de specialisti se va deplasa, in timp util, pentru a remedia problemele aparute la centralele cumparate de la Dedeman. Service-ul este asigurat atat in garantie cat si postgarantie. Detalii in magazinele Dedeman.


INCHIRIERI SCULE

Timpul si bugetul dumneavoastra necesita solutii flexibile. Dedeman va pune la dispozitie echipament profesional la parametri optimi de functionare spre inchiriere.Detalii in magazinele Dedeman.


LIVRARE MATERIALE GRELE

Cu mijloacele de transport potrivite asiguram transportul si descarcatul materialelor grele (BCA si caramida si altele). Detalii in magazinele Dedeman.


SERVICE SCULE ELECTRICE, HIDROFOARE, POMPE

Problemele ce tin de functionalitatea produsului vor fi in scurt timp rezolvate de specialistii nostri in cadrul magazinelor. Service-ul este asigurat atat in garantie cat si postgarantie.


RETURNARE PRODUSE

Ai cumparat prea mult? Doreai altceva? Poti returna marfa si vei fi ajutat. Detalii in magazinele Dedeman.


CONFECTIONARE PERDELE

Doresti o perdea, draperie, de diferite dimensiuni? Dupa alegerea tesaturii te ajutam sa o confectionezi.


PESTE 200 LOCURI DE PARCARE

Magazinele Dedeman dispun de parcari pentru cel putin 200 autovehicule


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Dedeman - Catalogul Dedeman - Oferte reduceri promotii Dedeman să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog