Aici gasesti catalogul Flanco - Reduceri din catalogul Flanco Black Friday.

Catalogul general Flanco poate fi accesat AICI.

Flanco, lanțul de retail electro-IT, organizează pentru al doilea an evenimentul de shopping Black Friday. Verificati ofertele in catalogul de reduceri Flanco pentru campania Black Friday, in noiembrie.
Cum se prezinta Flanco:

Ce înseamnă Flanco Ne propunem să oferim clienților mai mult decât tehnologie - o experiență de a cumpăra unică, transformată într-un adevărat eveniment dedicat tehnologiilor care ne fac viața mai ușoară. A cumpăra înseamnă pentru fiecare client bucuria de a intra într-un magazin cu o atmosferă prietenoasă, de a primi consilierea de care are nevoie, de a experimenta un produs și de a profita de cele mai bune oferte din piață. Așadar, oferim atât produse, cât și servicii dedicate fiecărui client. Inovație Retailul este într-o continuă evoluție, iar noi suntem promotorul schimbării. În magazinele Flanco găsiți tot ceea ce înseamnă inovație la nivel de produse și prezentare a acestora, la care se adaugă cea mai extinsă gamă de servicii. Flexibilitate Oferim cel mai ridicat grad de flexibilitate- comandă online/prin telefon/în magazin și livrare la magazin sau acasă, plată cash sau în sisteme de rate cu costuri 0, garanție extinsă până la 4 ani, posibilitatea returnării oricărui produs în 31 de zile etc. Profesionalism Avem cea mai profesionistă echipă de consilieri, special pregătită pentru a răspunde tututor solicitărilor. Indiferent de tehnologie, veți găsi toate sfaturile de care aveți nevoie pentru a lua cele mai bune decizii atunci când doriți să cumpărați un produs IT, electronic sau electrocasnic. Incredere De 16 ani, suntem magazinul în care românii au încredere când vine vorba despre produse IT, electronice și electrocasnice. Clienții Flanco sunt fideli și revin în magazin ori de câte ori au nevoie de produse electro-IT sau pur și simplu de sfaturi legate de tehnologie, pentru că au încredere în angajații noștri și în calitatea serviciilor oferite.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Flanco - Reduceri din catalogul Flanco Black Friday să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog