Aici gasesti noul catalog Germanos ( oferte, promotii, reduceri, abonamente si telefoane pe abonament de la Germanos ).


In catalogul Germanos gasiti produse din categoria telefonie mobila, produse digitale, internet si date, telefonie fixă, acumulatori etc.

Cum se prezinta Germanos:
Reteaua magazinelor GERMANOS constituie cea mai credibila alegere pentru achizitionarea unui telefon mobil dar si pentru service-ul acestuia. De ani de zile deja, se garanteaza deservirea excelenta si se specializeaza in alegerile de service de pionierat.
Faceti miscarea corecta si alegeti GERMANOS pentru a va cumpara un nou telefon mobil pentru ca la GERMANOS veti beneficia de un service fara cusur si nu veti ramane niciodata fara telefon mobil!
Fondatorul companiei Germanos, un vizionar om de afaceri grec este cel care a dat si numele brandului -  Panos Germanos.
Primul magazin Germanos a fost deschis in Atena, in  anul 1980 intr-o locatie de doar 20 de metrii patrati, specializat in vanzarea de baterii.
La inceputul anilor 90, lantul de magazine Germanos si-a inceput expansiunea prin sistemul de franciza.
In 1992 Germanos a inceput sa se extinda in Europa de Est.
Lansarea telefoaniei mobile pe piata din Grecia, in anul 1994 a reprezentat un moment important pentru Germanos care a devenit retea de magazine specializata in telefonia mobila.
In anul 2000 compania Germanos este listata la principala bursa din Atena.
In anul 2003 Germanos devine dealer, simultan,  pentru mai multi operatori de telefonie mobila Cosmote, OTE, TIM si Vodafone
In anul 2007 Germanos ajunge sa detina 400 de magazine in Grecia.
De la nivel local la nivel international
In anul 1992 Germanos incepe sa se extinda in tarile Est Europene.
In anul 2000 iau nastere companiile LTD (Cipru), Germanos Telecom Romania si Germanos Telecom Bulgaria
In anul 2001 Germanos isi face aparitia pe piata din Polonia si F.Y.R.O.M. iar in 2004 pe piata din Ucraina.
Pana in anul 2006 Germanos reuseste sa isi consolideze pozitia de lider pe piata de retail oferind-usi expertiza in peste 400 de magazine in aceste tari. Spre sfarsitul anului 2006 segmentul de retail din cadrul Grupului de Companii Germanos din Grecia inclusiv Romania, Bulgaria si F.Y.R.O.M. este achizitionat de catre Grupul Cosmote cu scopul de a-si consolida pozitia in Balcani.
Romania – o poveste de succes
Primul magazin Germanos Romania a fost deschis in 1996 in centrul Bucurestiului, specializat in vanzarea de baterii. Patru ani mai tarziu debuteaza cooperarea cu Orange, oferind produse si serviciile acestui operator.
In acelasi an se semneaza un parteneriat cu operatorul de telefonie mobila Cosmorom.
In anul 2001 debuteaza cooperarea cu Connex (Vodafone). In Bucuresti, in anul 2002 se deschide primul magazin Germanos in franciza.
In anul 2004 Germanos isi largeste gama de produse si servicii prin semnarea unui parteneriat cu Zapp.
Dorind sa ofere consumatorilor romani mai multe optiuni, Germanos adauga portofoliului curent (Connex /Vodafone) produse si servicii ale operatorului nou intrat pe piata, Cosmote, lider in telefonia mobila din Balcani.
Pe 30 ianuarie 2006 Germanos deschide cel de-al 100-lea magazin consolidandu-si astfel pozitia numarul 1 pe piata de retail specializata in tehnologia mobila.
In Februarie 2008 Germanos depaseste pragul de 200 magzine acoperind mai mult de 87% din populatia urbana a Romaniei.     
Mai 2008 – GERMANOS a lansat in parteneriat cu Eventim serviciul G-ticket, largindu-si astfel portofoliul de servicii cu valoare adaugata oferit clientilor. Prin intermediul acestui serviciu de ticketing, clientii pot achizitiona din magazinele GERMANOS din intreaga tara bilete la importante evenimente muzicale, culturale si sportive din Romania si din Europa.
August  2008 – În perioada iulie – august 2008 GERMANOS România desfăşoară la nivel naţional campania „Ţine-ţi viaţa în propriile mâini!”. Prin programul “Ţine-ţi viaţa în propriile mâini!”, GERMANOS şi partenerii săi militează pentru limitarea utilizării telefonului mobil în trafic. Se recomandă utilizarea unui sistem tip “mâini libere” (hands free cu fir, hands free Bluetooth, car kit, etc.). Programul este salutat de Inspectoratul General al Poliţiei Române şi se desfăşoară în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Instructorilor Auto din România.
Septembrie 2008 – Germanos Telecom România deschide şi cel de-al 240-lea magazin, situat la parterul noului său sediu central.


2009 Germanos Telecom Romania şi Cosmote Romanian Mobile Telecommunication îşi unesc fortele şi funcţionează sub acelaşi management.
Martie 2009 - Germanos lansează în premieră în România serviciul G-Garanţie pe viaţă pentru telefoane mobile. Germanos ofera garanţie pe viaţă pentru orice telefon mobil achiziţionat din reţeaua proprie de magazine. Acest serviciu completează gama de serivicii oferită de Germanos Telecom România: G-agenda plus – transferul conţinutului multimedia dintr-un telefon mobil în altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile Cosmote şi Romtelecom, G-creditare – posibilitatea achiziţionării produselor în rate sau G-ticket – bilete la marile evenimente.
Septembrie 2009 - G-étiquette
2010 Germanos începe să vândă în reţeaua proprie şi produsele şi serviciile Zapp atât pentru clienţii de business, cât şi pentru utilizatorii individuali.
Utilizatorii Zapp au acum la dispoziţie o reţea de aproximativ 250 de magazine în întreaga ţară, unde beneficiază de o gamă completă de servicii de calitate, inclusiv plata facturilor, reîncărcarea cartelelor sau reînnoirea abonamentelor, precum şi mai multe locaţii, mult mai avantajos amplasate, în care clienţii se pot adresa pentru servicii de service pentru telefoane.
Aprilie 2011 – COSMOTE, Germanos şi Zapp lansează una dintre cele mai atractive campanii de buy-back de pe piaţa telefoniei mobile, oferind cupoane valorice electronice pentru fiecare telefon vechi funcţional predat în magazinele celor 3 companii.
Mai 2011 – Serviciul G-ticket de la Germanos împlineşte 3 ani de la lansare, timp în care a vândut peste 100,000 de bilete la evenimente cultural-muzicale.

Iunie 2011 – Germanos lansează a patra ediţie a campaniei de responsabilitate socială „Ţine-ţi viaţa în propriile mâini”, folosind în premieră media sociale ca vehicul preponderent în comunicarea mesajelor campaniei. Cu ajutorul partenerului Plantronics, Germanos devine deosebit de activ pe bloguri şi Facebook, unde reuşeşte să adune peste 10,000 de fani în două luni pe pagina Grupului Şoferilor cu Handsfree.
Noiembrie 2011 – Cel mai mare lanţ de distribuţie telecom din ţară sărbătoreşte 15 ani de la deschiderea primului magazin în România, în centrul Bucureştiului. De-a lungul celor 15 ani de activitate, Germanos a devenit un reper în ceea ce priveşte avansul tehnologic, consecvenţa şi excelenţa în deservirea clienţilor şi, de asemenea, un etalon în conceperea de oferte atractive şi servicii inovative.

Germanos, parte a grupului COSMOTE, este cel mai mare lant de magazine de telefonie mobila din Romania, cu aproximativ 250 de magazine in toata tara, specializat în comercializarea de produse şi servicii de telefonie mobilă precum şi alte produse digitale sau asociate: telefoane fixe, camere foto şi video, carduri de memorie, respectiv de servicii de telefonie mobilă COSMOTE, fixă şi de internet de la Romtelecom.

Alături de produsele telecom, gama de servicii oferită de Germanos Telecom România include: G-Garanţie pe viaţa – garanţie pe toată durata utilizarii telefonului mobil, G-agenda plus – transferul conţinutului multimedia dintr-un telefon mobil în altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile COSMOTE şi Romtelecom, G-creditare – posibilitatea achiziţionării produselor în rate, G-ticket – bilete la marile evenimente si G-precomandă – oferă în avanpremieră cele mai noi produse de telefonie.

Germanos deţine în prezent cea mai mare reţea de service tehnic de telefoane mobile din România. În fiecare magazin Germanos se pot efectua gratuit constatări şi reparaţii, verificarea şi regenerarea acumulatorilor telefoanelor mobile şi actualizări gratuite de software pentru telefoanele de ultimă generaţie aflate în garanţie.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Germanos - Catalogul Germanos cu oferte telefoane pe abonament si promotii de la Germanos să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog