Aici găsesti catalogul Mega Image pentru luna noiembrie 2012 !

Afla cele mai noi oferte din revistele Mega Image!

Descopera totul despre reducerile si ofertele speciale, precum si noile produse si promotii pe care ti le pregatim din doua in doua saptamani!

Cauta rapid revista cu oferte a magazinului Mega Image in care iti faci cumparaturile.
Cum se prezinta Mega Image:

In fiecare zi va asteptam sa va faceti cumparaturile cu placere din Mega Image. De aceea in toate magazinele noastre aplicam garantiile Mega Image.

In fiecare zi ne asiguram ca va oferim preturi in avantajul dvs. La noi gasiti preturi mici tot timpul, nu numai in promotiile limitate.

Saptamanal monitorizam preturile a peste 3000 de produse in piata pentru a va garanta cele mai bune preturi din zona.
Toate preturile monitorizate in piata au la raft preturi electronice, ce sunt in mod constant actualizate. Etichetele electronice asigura corectitudinea 100% a preturilor.

Zilnic livram produse proaspete in toate magazinele noastre, astfel incat dvs. sa beneficiati de calitate si prospetime. Fructele si legumele ajung la prima ora a zilei in magazine, produsele de panificatie sunt coapte pe loc iar puiul este rotisat timp de cel putin 3 ore.

Intotdeauna avem suficiente case deschise. Daca esti a 4-a persoana la rand si nu sunt toate casele deschise, te asiguram ca mai deschidem imediat o noua casa. Daca acest lucru nu se intampla, te rasplatim cu 5 ron.
La noi gasiti produsele de care aveti nevoie in fiecare zi. Verificam zilnic ca toate produsele sa fie cat mai proaspete posibil si sa nu existe produse in afara termenului de valabilitate la raft.

Fondata in 1995, Mega Image este una dintre primele retele de supermarketuri aparute pe piata locala. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza pe trei continente. Mega Image este o companie in plin proces de expansiune care isi propune sa fie prima alegere a clientilor in ceea ce priveste alimentele proaspete, calitatea produselor si sortimentatia unica si diversificata, toate oferite intr-un mediu ambiant cat mai placut.

In tot ceea ce face, Mega Image pune pe primul loc calitatea si prospetimea, alaturi de o ambianta specifica cu un caracter inconfundabil, originala, menita in primul rand, sa asigure clientilor confort si un acces cat mai facil la toate produsele oferite in cadrul unei sortimentatii foarte variate.

Compania detine in prezent pe piata locala doua formate de magazine: Mega Image si Shop& Go.

La finalul anului 2011, Mega Image este considerat unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania si cel mai mare lant din Bucuresti. Reteaua cuprindea 105 magazine.

Prin investitii permanente in tehnologii performante, cum ar fi cuptoare pentru produse de panificatie, rotisoare de ultima generatie, noi tipuri de rafturi pentru o expunere cat mai eficienta a produselor, Mega Image va continua sa se focuseze pe calitate, diversitate si preturi avantajoase, pe dezvoltarea si remodelarea magazinelor sale pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai placuta clientilor.

In 2012 Mega Image continua deschiderile de noi magazine, sub brandurile Mega Image si Shop & Go, iar planurile sale de expansiune sunt sustinute de activitatea noului centru logistic de la Popesti Leordeni. Mega Image va continua sa sutina producatorii locali pentru a pune la dispozitia clientilor produse specifice romanesti sub marca proprie "Gusturi Romanesti"
Mega Image are deja magazine in Brasov, Breaza, Bucuresti, Busteni, Com. 1 Decembrie, Com. Afumati, Com. Bolintin Vale, Com. Chiajna, Com. Corbeanca, Com. Domnesti, Com. Roata de Jos, Comarnic, Constanta, Dambovita, Giurgiu, Mihailesti, Otopeni, Pitesti, Ploiesti, Popesti Leordeni, Voluntari .

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Mega Image - Toate cataloagele Mega Image - Catalogul cu preturi, oferte si reduceri de la Mega Image să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog