Leroy Merlin îți propune în luna februarie 2013 soluții complete de amenajare la prețuri uimitoare din catalogul Leroy Merlin:


LINOLEUM 0.55MM KLEOPATRA la prețul de 8,90 lei/mp.
Linoleum-ul este ideal pentru proiectele rapide, se întreține foarte ușor și este antibacterian.PARCHET LAMINAT STEJAR CLS31 8MM la prețul de 24,79 lei/mp.
Este rezistent la trafic casnic intens si comercial redus, fiind recomandat pentru dormitoare şi sufragerii. Beneficiați astfel, cu un buget redus, de un aspect natural pentru căminul dvs.GRESIE INTERIOR 33X33CM ROȘU RAMONA la prețul de 39,9 lei/mp.
Gresia este disponibila în culorile roșu, gri și albastru, conferind uniformitate decorului și beneficiind de aceeași nuanță în lot. Este ușor de curățat și întreținut, antibacteriană și antimicrobiană.FAIANȚĂ 25X33 CM GRI RAMONA la prețul de 36,7 lei/mp.
Faianața este disponibilă în culorile roșu, gri, albastru și alb. Este ușor de curățat și întreținut, antibacteriană și antimicrobiană. Oferă uniformitate decorului și are aceeași nuanță în lot.CADĂ ACRIL ALB 170X75 CM ADELAIDE la prețul de 449 lei.
Este ideală pentru înlocuirea căzii de fontă, poate fi montata atât cu mască, dar și încastrată. Are avantajul că se curăță ușor dupa fiecare utilizare.
MOBILIER BAIE ȘI LAVOAR 50CM ESENTIAL la prețul de 99,90 lei.
Mobilierul de baie are lavoar inclus, spațiu de depozitare și bară pentru prosop.
VAS WC+REZERVOR CERAMIC 3/6L+CAPAC PLASTIC la prețul de 289 lei.
Este ideal pentru renovări, mai ales că montajul poate fi realizat fără ajutorul unui specialist.BUCĂTĂRIE 1.6M BAZA CU CORP SUSPENDAT ȘI BLAT ALB 80CM la prețul de 259 lei.
Acest mobilier de bucătărie se potriveste usor oricarui decor și are multiple posibilități de depozitare, datorită polițelor și a dulapurilor de bucatarie incluse. Este un mobilier de bucătărie cu suprafața rezistentă la zgârieturi și ușor de curățat.CHIUVETĂ BLAT ORION cu dimensiunile L 78 x l 50 x H14 cm la prețul de 259 lei.
Suprafata este igienică, ușor de curățat și rezistentă la acțiuni mecanice.
Chiuveta este disponibilă atât în varianta cu cuvă pe stânga, cât și pe dreapta, la acelasi pret, oferind mai multe posibilități de folosire.
UȘA METALICĂ INTERIOR CLASS 2 WENGE Dim. H 202 x l 90 cm la prețul de 479 lei.
Ușa este disponibilă atât cu deschidere spre stânga, cât și spre dreapta, la același preț.
Oferă siguranță sporită datorită celor doua sisteme de închidere, iar finisajul este rezistent la umiditate, deci nu corodează.VOPSEA BAIE-BUCĂTĂRIE 4L KRAFT la prețul de 59,9 lei.
Vopseaua este ideala pentru amenajări sau renovări ușoare și poate re-aplica pe suprafețe vopsite pastel.
COMPRESOR 24 L 8 BAR SI POLIZOR 700 W CADOU BLACK&DECKER la prețul de 589 lei.
Este util pentru vopsit suprafețe mici, pentru umflat roți și piscine gonflabile, pentru curățare piese mecanice și filtre de aer.GENERATOR 2.4 KVA RD-GG02 EUROMASTER la prețul de 779 lei.
Generatorul are un consum scăzut. Poate fi folosit și iarna, la temperaturi scăzute.
Reprezintă solutia minimă pentru asigurarea de curent electric într-o casă, pentru becuri, frigider etc.
SET BORMAȘINA + POLIZOR 125 MM MAKITA la prețul de 499 lei.
Apreciat de toți cunoscătorii, producătorul Makita oferă întotdeauna durată de folosire ridicată pentru produsele sale. Setul poate fi folosit inclusiv la tăierea de gresie, faianță și profile, precum și pentru polizare cordoane sudură.
SCARĂ SIMPLĂ 3 TREPTE ALUMINIU la prețul de 74,9 lei.
Ușoară și simplu de folosit, scara de aluminiu este foarte stabilă.
BATERIE LAVOAR MONOCOMANDĂ CROMATĂ + VENTIL METALIC IGGY la prețul de 129 lei.
Bateria lavoar oferă confort sporit în utilizare. Este recomandată pentru apă cu duritate medie și este ideală pentru utilizare intensivă.
TAPET HÂRTIE CARAMIDĂ MARO, dimensiuni 0,53 x 10m, la prețul de 32,20 lei/rolă.
Are aplicabilitate mare pe diverse tipuri de suport și este recomandat pentru decorarea zonelor cu trafic mediu. Se obține un efect decorativ deosebit, prin potrivirea racordului.Update septembrie 2014: Magazinul LEROY MERLIN din Electroputere Mall s-a deschis in data de 12 Septembrie 2014. LEROY MERLIN Electroputere Mall te asteapta cu un Drive-In pentru materiale de constructii. Intri cu masina in zona special semnalizata, incarci marfa de care ai nevoie direct in masina ta, platesti la casa speciala si gata, ai rezolvat cumparaturile. Totul e mult mai simplu si mai usor cu Drive-In-ul LEROY MERLIN!


Magazinul LEROY MERLIN Craiova:

Adresa LEROY MERLIN Craiova: Calea Bucuresti nr. 80 (Electroputere Mall)

Program LEROY MERLIN: Luni - Sambata: 8:00 - 22:00 ; Duminica: 9:00 - 22:00

Telefon 0374 409 900 (Numar de telefon cu tarif normal apelabil din orice retea de telefonie fixa sau mobila)

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Soluții complete de amenajare la prețuri uimitoare să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog