Aici găsesti cel mai nou Catalog Avon martie 2013.

Download resurse online

Admiri pozele din Brosura AVON de fiecare data cand o rasfoiesti? Vrei sa-ti infrumusetezi profilul de Facebook, blogul si calculatorul cu cele mai creativi imagini de beauty? Atunci te invitam sa rasfoiesti categoriile de mai jos si sa le downloadezi pe cele care iti plac cel mai mult.
Sa le folosesti cu drag!Cum se descrie Avon:

Our vision
Sa fim compania care intelege si satisface cel mai bine nevoile femeilor de pretutindeni in ceea ce priveste produsele, serviciile si sentimentul implinirii personale.

Lider mondial in Frumusete

  • Vom construi un portofoliu unic de branduri de frumusete, straduindu-ne sa ne surclasam competitorii în ceea ce priveste calitatea, inovatia, precum si valoarea, reinventandu-ne pentru a deveni cea mai de incredere companie de frumusete din lume.

Prima alegere a femeilor

  • Vom deveni prima alegere a femeilor, oferindu-le avantajul unei game largi de produse, servicii de inalta calitate si o experienta personala prin care stabilim o relatie pe viata cu clientii nostri.

Cea mai importanta companie de vanzari directe

  • Vom fi cunoscuti pentru pozitia noastra de varf datorata pasiunii pentru standarde inalte, respectului nostru pentru diversitate si angajamentului de a crea oportunitati exceptionale de dezvolatare profesionala, astfel incat asociatii sa-si poata valorifica la maxim potentialul.

Cea mai mare fundatie pentru femei

  • Vom fi un militant global devotat pentru sanatatea si bunastarea femeilor, prin eforturile filantropice pentru eradicarea cancerului la san si a violentei domestice si pentru sustinerea femeilor intru implinirea lor.

Cea mai admirata companie

  • Vom cauta noi oportunitati de dezvoltare si vom continua sa ne imbunatatim profitabilitatea, in acelasi timp mentinandu-ne angajamentul de a fi o companie etica, responsabila social, admirata si privita ca un model de succes.
Incredere

  • Ne place sa traim si sa muncim intr-un mediu in care comunicarea este deschisa - aici oamenii indraznesc sa isi asume riscuri, sa isi impartaseasca punctele de vedere si sa spuna cum vad ei realitatea. Avem incredere si atunci oamenii inteleg filozofia noastra.

Respect

  • Respectul pe care il purtam fata de tot ce ne inconjoara ne ajuta sa apreciem in fiecare unicitatea. Suntem bucurosi ca suntem diferiti, astfel valorificam potentialul fiecarei persoane in parte.

Credinta

  • Credinta este piatra de temelie a companiei noastre - ii determina pe Asociati sa isi asume responsabilitati si sa dea tot ce au mai bun. Credem ca fiecare face ceea ce trebuie pentru binele companiei si al comunitatii.

Modestie

  • Recunoastem ca nu avem intotdeauna toate raspunsurile. Nu ne e frica sa cerem ajutor celor cu care lucram pentru a gasi cele mai bune solutii.

Integritate

  • In Avon ne asumam cele mai inalte standarde etice si ne indeplinim datoria de a avea grija atat de Reprezentanti si de clienti, cat si de colegi si de noi insine. Integritatea este semnul distinctiv al fiecarui asociat Avon.
De asemenea, Avon va pune la dispozitie si o serie de screensavere pentru download:

Games


AVON Hello Tomorrow - screensaverDescarca gratis screensaver-ul Hello Tomorrow
Compatibil doar pentru sistemele de operare Windows.
Size: 5 MB DOWNLOAD

Senses - screensaverDescarca gratis screensaver-ul Senses
Compatibil doar pentru sistemele de operare Windows.
Size: 0.8 MB DOWNLOAD

AVON products - screensaverCompatibil doar pentru sistemele de  operare Windows.
Size: 0.7 MB DOWNLOAD


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Avon - Catalogul Avon cu oferte, reduceri si promoții Avon să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog