Aici gasiti catalogul Diego, in care sunt prezentate oferte si promotii de la Diego ( podele laminate, tapete, textile interioare, perdele, PVC,  covoare, saltele, mochete etc ) pentru luna martie 2013 si lunile urmatoare:
De asemenea, aici gasiti catalogul Diego toamna-iarna 2012-2013, pe care il puteti accesa dand click aici.Cum se prezinta Diego:

DIEGO – PENTRU CĂMINE PLINE DE CULOARE!

Covoarele exclusive in culori şi forme unice pot juca şi rolul de operă de artă. De la covoare serioase, pana la cele confecţionate manual şi modelele deosebite tunse manual, găsiţi de la noi.  Materiile prime de calitate superioară, iar tehnicile speciale, modelele minunate şi armonia culorilor contribuie la frumuseţea continua fiecărei piese din această colectie.  

Reţeaua comercială DIEGO joacă un rol determinant pe piaţa comerţului cu podele laminate, covoare, pardoseli PVC, perdele şi accesoriile acestora din Bazinul Carpatic.

În prezent, DIEGO este o reţea internaţională de franciză cu o cifră de afaceri totală de peste 50 milioane euro. Consumatorii pot achiziţiona produsele noastre de calitate superioară şi preţ convenabil în 116 magazine DIEGO în Ungaria, România şi Slovacia.

DIEGO şi-a început activitatea în 1992 cu comerţ cu amănuntul şi furnizarea de covoare şi mochete pentru expoziţii, iar după scurt timp ne-am extins activitatea cu aprovizionarea continuă a micilor comercianţi din provincie. Serviciile noastre de comerţ cu ridicata au pus bazele reţelei de magazine în sistem de franciză, începând din anul 1995. Scopul esenţial al reţelei de magazine proprii şi în franciză este ca clienţii DIEGO să aibă la dispoziţie în orice parte a ţării sortimentul de mărfuri DIEGO, la acelaşi nivel de preţuri şi cu aceeaşi deservire de înalt nivel.
Oferta DIEGO are la bază patru grupe de produse de bază: covoare, mochete, pardoseli PVC şi podele laminate. Ca să satisfacem cerinţele crescânde ale consumatorilor, în 2005, prin introducerea grupei de produse perdele, DIEGO a creat posibilitatea transformării dintr-un lanţ de magazine specializate în pardoseli într-unul specializat în decoraţiuni interioare. Pe lângă perdele au apărut treptat feţele de masă, covoarele de baie, păturile, pernele şi prosoapele.

În primăvara anului 2010, oferta de produse DIEGO s-a extins cu 150 de modele de tapete deosebit de frumoase. Astfel a apărut încă un grup de produse la care rolul modei este deosebit de important.
Filozofia noastră privind produsele este că produsele de calitate superioară sunt comercializate în colecţii fixe, la preţuri accesibile, astfel că toate produsele şi accesoriile noastre sunt disponibile timp de un an. Prin colecţia anuală DIEGO, cumpărătorii noştri pot crea în căminele lor un interior şi o atmosferă unitară în privinţa tuturor accesoriilor. Pe lângă produse unice, sortimentul de produse DIEGO se bazează şi pe mărci unice: sistemul de podele laminate este marcă exclusivă DIEGO, pentru care acordăm o garanţie de sistem unică pe piaţă.

În 2010, Programul Business Superbrands a desemnat pentru a doua oară cele mai bune mărci. Experienţa dobândită în 18 ani de activitate, deservirea profesională şi sortimentul de produse de calitate superioară ne-au ajutat ca DIEGO să obţină în 2010 pentru a doua oară distincţia Business Superbrands.
Programul Superbrands a fost lansat în 1995 în Marea Britanie, devenind în zilele noastre cel mai important sistem de recunoaştere a mărcilor pe plan mondial, cu participarea a 82 de ţări. Brand Council formează în fiecare ţară o comisie independentă pe bază de voluntariat, a cărei sarcină principală este să asigure că numai mărcile care într-adevăr merită acest lucru să primească statutul de Superbrand.
Comisia de experţi evaluează mărcile pe baza următorului principiu: „O marcă este Business Superbrand dacă a dobândit un excelent renume în domeniul ei. Valorile ataşate mărcii oferă avantaje sentimentale şi/sau tangibile pe care actorii pieţei de afaceri le aşteaptă, le apreciază şi pentru care au încredere în marca respectivă. Un Business Superbrand reprezintă calitate, fiabilitate şi excelenţă.”


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol DIEGO - Catalog Diego să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog