Aici gasiti noul catalog Baumax, pentru luna aprilie 2013.De asemenea, aici gasesti noul catalog Baumax Gradina 2013.Baumax ofera produse din domeniile: Construcţii Parchet şi plăci ceramice Ferestre, uşi & protecţie solară Apă şi instalaţii sanitare Lemn Tehnic Scule şi unelte Burghie şi şuruburi Prelucrare lemn şi metal Amenajări Siguranţă Conexiuni electrice Zugrăvire şi vopsele Tapete Mobilier şi decoraţiuni Grădină Amenajarea grădinii Timp liber şi copii Întreţinerea grădinii Plante Combaterea buruienilor şi a insectelor Economisirea energiei Aparatură electrică şi curent Încălzire şi izolaţie apăbauMax Kompakt - Totul într-un singur loc
download


Model Curriculum Vitae
download

Programul bauMax Human
download
Cum se prezinta Baumax:


Construcţiile şi amenajările interioare reprezintă pasiunea noastră. De aceea suntem alături de clienţi începând cu faza de construcţie şi până în momentul amenajării, adică de la punerea temeliei şi până la petrecerea de casă nouă. Cel mai important este ca fiecare să-şi organizeze spaţiul locativ după gustul şi posibilităţile proprii. La noi, clienţii găsesc totul, de la un sortiment bogat şi până la cele mai bune sfaturi.

Compania bauMax este dominată de atitudinea creştină a familiei de proprietari. Activităţile noastre sunt ghidate de valorile creştine, acestea fiind punctul de plecare al acţiunilor noastre.

Deţinătorii companiei bauMax recunosc doctrina creştină şi au formulat principiile care ghidează bauMax după învătătura creştină. Nu este vorba despre pseudo-religiozitate, ci despre conştientizarea, că spiritualitatea şi credinţa reprezintă o parte importantă a existenţei noastre fiin repere importante pentru o viaţă armonioasă.

bauMax promovează următoarele valori:

Respect pentru oameni şi pentru demnitatea lor
Această valoare este îndreptată către toate grupurile de interes, fie că este vorba de angajaţi, clienţi, parteneri de afaceri sau reprezentanţi ai diferitelor organizaţii publice. Ne împotrivim oricărui fel de discriminare şi milităm pentru diversitate în organizaţia noastră. Diversitatea este acceptată indiferent de origine, cultură, naţionalitate, rasă, sex, religie, dizabilităţi, vârstă, etc.

Corectitudine şi încredere în relaţiile interpersonale
Interesele interne ale organizaţiei pot fi menţinute în echilibru doar într-o atmosferă de încredere şi corectitudine. Milităm pentru un tratament echitabil şi pentru egalitatea de şanse a tuturor.

Transparenţă şi comunicare
bauMax sprijină o cultură bazată pe comunicare la toate nivelurile organizaţiei. În companie este valabil principiul uşilor deschise, ceea ce înseamnă că fiecare angajat poate în orice moment să discute despre problemele sau inconvenientele apărute, cu superiorii sau cu persoane din conducere sau din corpul executiv. Transparenţa este unul din principiile politicii de comunicare ale companiei.

De la construcţie până la amenajare - totul într-un singur loc ...

... ideea fundamentală a activităţii noastre

Implementând principiul DIY (Do-it-yourself), ne propunem să devenim- prin competenţe şi servicii- lider de piaţă în domeniile: construcţii, amenajări, tehnic şi grădină, în toate ţările în care suntem prezenţi. Dorim să ne adresăm nu numai meşterilor, ci tuturor acelora care doresc să realizeze proiectele de construcţii şi amenajări.

Povestea de succes a bauMax a început în urmă cu peste 30 de ani:


1976
Deschiderea primului magazin bauMax în Kindberg/Steiermark, Austria

1983
Lider de piaţă în Austria

1989
Cotarea la bursă
Decizia de extindere în Europa Centrală şi de Est

1992
Intrarea pe piaţă din Ungaria şi Cehia

1994
Intrarea pe piaţa din Slovacia
Constituirea centrului internaţional de logistică

1995
Deschiderea magazinului din Slovenia
Preluarea Büttinghaus

1996
Dezvoltarea Mega-bauMax-ului
Stabilirea biroului de achiziţii în Hong Kong

1999
tooMaxx cooperează cu REWE
Martin Essl este numit preşedinte executiv şi preia conducerea operativă a bauMax

2000
Intrarea pe piaţa din Croaţia

2001
Implementarea conceptului „bauMax –best in class“: împărţirea sortimentelor în patru domenii: Construcţii – Tehnic – Amenajări - Grădină

2003
Extinderea cooperării tooMaxx cu AVA / Germania, COOP/ Elveţia (Nr. 3 în Europa)

2004
Pregătirea intrării pe piaţa din România şi Bulgaria

2005
bauMax se numără printre primii 10 cei mai buni angajatori din Europa (conform „Fortune Magazine”)

2007
Intrarea pe piaţa din România
Primirea distincţiei de Compania Anului

Deschiderea magazinelor din Cluj, Tg. Mureş şi Craiova

2008

Intrarea pe piaţă în Bulgaria
Primirea distincţiei de Cel mai Bun Angajator Europei
Rautakesko devine noul partener al tooMaxx

2010

bauMax îl întâmpină pe cel de-al 10.000 lea angajat

Pregătirea intrării pe piaţa din Turcia

Intrarea pe piaţa din Turcia

bauMax este aleasă cea mai bună companie de familie.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol BAUMAX - Catalogul Baumax să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog