Aici gasesti catalogul Internity Cosmote cu cele mai noi oferte de telefoane si accesorii din catalogul Internity Cosmote pentru luna iunie 2013 si lunile urmatoare:In catalogul Internity Cosmote veti gasi: Telefoane Alcatel, Apple, BlackBerry, HTC, LG, Motorola, Nokia, Samsung, Sony-Ericsson, ZTE, Tablete, Laptopuri HP, Acer, Modemuri, Accesorii IT, Accesorii, Incarcatoare, Incarcatoare auto, Huse, Headset, produse pentru transmisie de date, Baterii, acumulatori, Car Kit si altele, in functie de oferta din cel mai nou catalog Internity. De asemenea, pot exista oferte de servicii, abonamente Cosmote, Internet Mobil, Cosmote Muziton, Portabilitate, Program loializare, Pachete prepaid, Cartele Cosmote etc.

Cauta aici cel mai apropiat magazin Internity din orasul tau sau contacteaza Internity prin email sau telefonic. Dumnealor vor consilia in alegerea celor mai potrivite produse si servicii astfel incat tu sa fii multumit de alegerile facute! Internity te asteapta in magazinele sale cu cele mai noi modele de telefoane, cea mai variata gama de accesorii GSM si servicii, toate potrivite nevoilor tale de comunicare. Magazinele Internity sunt situate pe tot teritoriul Romaniei, pentru ca tu sa fii cat mai aproape de Internity.

Cum se prezinta Internity:


Avenir Telecom Romania, parte a grupului international Avenir Telecom, reprezinta unul dintre cei mai mari distribuitori de echipament si servicii de telecomunicatii din Europa detinand peste 680 de magazine in 6 tari: Franta, Marea Britanie, Portugalia, Spania, Bulgaria, Romania. Listat la Bursa de Valori din Paris, grupul francez continua sa-si consolideze pozitia pe piata GSM prin strategia sa multi-channel, de retailer si de distribuitor.Conceptul de magazin specializat in telefonie mobila implica o experienta unica pentru client, datorata atat unui mediu de cumparaturi simplu si bine organizat, cu atmosfera prietenoasa si atitudine profesionista, dar si a varietatii de produse disponibile la raft, a serviciilor pre- si post-vanzare. In prezent, reteaua detine 106 de magazine, amplasate preponderent in centre comerciale, pozitionate strategic pentru a facilita accesul clientilor.Internity, marca prin care Avenir Telecom opereaza in Romania pe segmentul retail, ofera produsele si serviciile operatorului de telefonie mobila Cosmote , dar si o gama de produse si accesorii GSM proprii. Internity confirma pozitia de furnizor de servicii totale de telecomunicatii oferind o gama larga de produse si servicii GSM care sa faciliteze o experienta inovatoare de conectare internumana, acasa sau la birou, prin comunicare, distractie si interactivitate, design si functionalitate.In parteneriat cu Cosmote, Internity promoveaza pachete de servicii si telefoane mobile perfect adaptate nevoilor consumatorilor,promotii dedicate si programe de loializare, punand accent pe calitate la cel mai bun pret. Cea mai variata gama de accesorii GSM este prezenta in magazinele Internity pentru a intampina cu succes dorinta clientilor de a personaliza si accesoriza telefoanele cu cele mai noi si la moda echipamente.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol COSMOTE - oferte telefoane INTERNITY - Catalog să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog