Aici sau aici gasiti catalogul DM Drogerie Markt si cataloage cu oferte sau reduceri DM Drogerie Markt pentru luna iunie 2013, specializat in beauty, wellness, baby si uz casnic, cu o oferta bogata din categoriile: produse cosmetice si cosmetica decorativa, parfumuri, coloranti par, produse pentru ingrijire corporala, produse de ingrijire si alimente pentru copii, produse naturiste si alimente pentru diabetici, echipamente foto, produse de uz casnic, hrana pentru animale de companie, etc.




Cum se prezinta DM Drogerie Markt :

dm drogerie markt cunoscut ca şi unul dintre cele mai mari lanţuri de drogherii din Europa, s-a înfiinţat în anul 1973 în Germania, primul magazin deschizându-se la Karlsruhe.

În 1976 dm deschide un nou centru în Austria iar în următorii ani îşi continuă extinderea şi în alte ţări precum Ungaria, Slovenia, Cehia, Slovacia, Croaţia, Serbia, Bosnia, România şi Bulgaria. Până în acest moment dm drogerie markt are peste 2000 de magazine şi 11.000 de angajaţi.

dm drogerie markt este specializat în beauty, wellness, baby şi uz casnic, iar prin mărcile sale proprii precum balea, balea men, babylove, jessa, alverde, denk mit, profissimo, saubär, prinzessin sternenzauber, dein bestes, das gesunde plus şi sanft + sicher dm şi-a câştigat numeroşi clienţi fideli.

Primele magazine dm drogerie markt au fost deschise in:

Germania in anul 1973
Austria in anul 1976
Apoi devin membre ale familiei: Cehia, Ungaria, Slovenia, Croatia, Slovacia, Serbia si Bosnia

Despre dm

dm drogerie markt intra in categoria celor mai puternice lanturi de retail specializat in beauty, wellness, baby si uz casnic, cu o oferta bogata din categoriile: produse cosmetice si cosmetica decorativa, parfumuri, coloranti par, produse pentru ingrijire corporala, produse de ingrijire si alimente pentru copii, echipamente foto, produse de uz casnic, hrana pentru animale de companie, etc

Am venit in Romania sa devenim lideri pe piata si vom continua cu aceeasi energie si determinare dezvoltarea calitativa si cantitativa a retelei noastre.

In noiembrie 2007 s-a deschis si primul magazin dm drogerie markt in Romania la Timisoara

Filosofia dm

Provocarea noastra permanenta este modelarea unei organizatii prin care sa:
- innobilam cerintele clientilor nostri
- oferim oamenilor cu care colaboram posibilitati de dezvoltare continua
- actionam ca un colectiv in comunitate.

Problemele clientilor sunt problemele noastre

Folosind mijloacele de marketing adecvate, ne diferentiem de concurenta, fidelizam clientii innobilandu-le nevoile prin gama noastra de produse si servicii.


Cunoasterea esentei activitatii partenerilor.

Recunoasterea particularitatilor acestora.

Dorim sa intretinem cu partenerii nostri o colaborarea de lunga durata bazata pe incredere si onestitate, astfel incat acestia sa ne recunoasca ca un partener cu care isi pot atinge propriile obiective.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol DM DROGERIE MARKT - Catalogul să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog