AICI gasesti cel mai nou catalog Flanco cu oferte, reduceri si promotii de la Flanco pentru luna iunie 2013.Descarca si catalogul pentru iPhone Flanco dand click aici.
In catalogul Flanco vei gasi cele mai bune oferte, promotii si reduceri : Laptopuri & Tablete, Notebook /Laptop ›Mini Laptop / Netbook ›Tablete ›Accesorii notebook › Desktop PC & Monitoare, Desktop PC ›Monitoare LCD & LED ›, Software, Microsoft Retail ›Microsoft OEM ›Antivirus ›, Imprimante & Birotică Imprimante ›Accesorii birotică ›Consumabile ›Birotică › Gaming PC & Console PC Gaming ›Accesorii console ›Console Hardware ›Gamepad ›Jocuri › Componente & periferice Periferice ›UPS-uri ›Reţelistică Switch-uri ›Routere ›Telefoane Smartphone ›Accesorii Smartphone › TelevizoareNavigaţie GPS Mediaplayere Videoproiectoare DVD Playere/RecordereReportofoaneCeasuriiPod şi Playere MP3, MP4 MP3 şi MP4 Playere ›Accesorii MP3, MP4 Playere › Sisteme Home CinemaSisteme audioAccesorii TV - Audio Cabluri şi adaptoare ›Ochelari 3D ›Suporti ›Telecomenzi ›Antene externe ›Kituri de curăţare › eBook Reader eBook Reader › Aparate foto compacteAparate foto D-SLRCamere videoRame foto digitaleCarduri memorieCard reader Accesorii aparate foto compacte Genţi Huse ›Baterii ›Acumulatori / Încărcătoare ›Trepiede › Accesorii aparate foto DSLR Genţi/Rucsacuri DSLR › Accesorii camere video Genţi / Rucsacuri video ›Alte accesorii video › Aparate frigorifice Maşini de spălat rufe Maşini de spălat vaseAragazuriHoteIncorporabile Plite încorporabile ›Cuptoare încorporabile ›Cuptoare cu microunde încorporabile ›Hote încorporabile ›Maşini de spalat vase încorporabile ›Aparate frigorifice încorporabile › Cuptoare cu microunde & electriceClimatizare Aparate de aer condiţionat ›Aparate de încălzire ›Boilere › Îngrijire ţesături Fiare, staţii & prese de călcat ›Maşini de cusut › Îngrijire locuinţă Aspiratoare cu apă & uscate ›Aspiratoare portabile ›Accesorii aspiratoare › Îngrijire personală Epilare, Tuns & Băbierit ›Îngrijirea părului ›Întreţinere personală › Accesorii electrocasnice Mixere, tocătoare & roboţi de bucătărie Mixere ›Roboţi de bucătărie ›Feliatoare ›Blendere & Tocătoare ›Maşini de tocat carne › Preparat pâine Maşini de pâine ›Prăjitoare ›Sandwich-maker & waffe › Preparat băuturi Storcătoare ›Fierbătoare › Preparat cafea Espressor ›Cafetiere ›Râşniţe › Aparate de gătit & desert Gătit cu aburi & convecţie ›Friteuze ›Grătare electrice & grădină › Cântare de bucătărie

Cum se prezinta Flanco:
Ce înseamnă Flanco Ne propunem să oferim clienților mai mult decât tehnologie - o experiență de a cumpăra unică, transformată într-un adevărat eveniment dedicat tehnologiilor care ne fac viața mai ușoară. A cumpăra înseamnă pentru fiecare client bucuria de a intra într-un magazin cu o atmosferă prietenoasă, de a primi consilierea de care are nevoie, de a experimenta un produs și de a profita de cele mai bune oferte din piață. Așadar, oferim atât produse, cât și servicii dedicate fiecărui client. Inovație Retailul este într-o continuă evoluție, iar noi suntem promotorul schimbării. În magazinele Flanco găsiți tot ceea ce înseamnă inovație la nivel de produse și prezentare a acestora, la care se adaugă cea mai extinsă gamă de servicii. Flexibilitate Oferim cel mai ridicat grad de flexibilitate- comandă online/prin telefon/în magazin și livrare la magazin sau acasă, plată cash sau în sisteme de rate cu costuri 0, garanție extinsă până la 4 ani, posibilitatea returnării oricărui produs în 31 de zile etc. Profesionalism Avem cea mai profesionistă echipă de consilieri, special pregătită pentru a răspunde tututor solicitărilor. Indiferent de tehnologie, veți găsi toate sfaturile de care aveți nevoie pentru a lua cele mai bune decizii atunci când doriți să cumpărați un produs IT, electronic sau electrocasnic. Incredere De 16 ani, suntem magazinul în care românii au încredere când vine vorba despre produse IT, electronice și electrocasnice. Clienții Flanco sunt fideli și revin în magazin ori de câte ori au nevoie de produse electro-IT sau pur și simplu de sfaturi legate de tehnologie, pentru că au încredere în angajații noștri și în calitatea serviciilor oferite.
De asemenea, nu uitati de Flanco pentru Afaceri. Iata cum prezinta Flanco acest concept:
Ce este "Flanco pentru afaceri"? Ce ofera "Flanco pentru afaceri"? De ce sa alegi "Flanco pentru afaceri"? “Flanco pentru afaceri” reprezintă angajamentul nostru în mediul business prin care vă oferim tehnologiile și inovațiile care vor ajuta compania dumneavoastră să se dezvolte. Garantăm cele mai bune soluții și raspundem necesităților tuturor partenerilor de afaceri prin intermediul Account Managerilor dedicați. Credem că valoarea esentială a oricărui parteneriat este dată de calitatea resursei umane. Tocmai de aceea reprezentanții nostrii vă sunt alături pentru ca afacerea dumneavostră să facă fată provocărilor zilnice. Îmbunătățim afacerea dumneavoastră Valori esențiale Business și furnizori Lucrăm intens pentru a transforma ideile bune în proiecte extraordinare pentru că orice afacere are nevoie de cineva alături de care să facă față provocărilor zilnice. Consultanții Flanco sunt recunoscuți prin punctualitate, responsabilitate, eficiența și respect. Suntem întotdeauna pregătiți cu soluții și dispusi să oferim suport. Dezvoltăm parteneriate strategice cu cei mai importanți furnizori și impreună cu ei găsim cele mai bune solutii la cerințele partenerilor noștrii de afaceri. Cardul de fidelitate Flanco Garanția All Inclusive Cardul cadou Flanco Beneficiați de discounturi în funcție de nivelul achizițiilor cumulate și, în plus, un bonus de 10% în puncte la prima achiziție. Aveți siguranța reparării produsului în caz de probleme de funcționare sau a înlocuirii acestuia în caz de defecțiuni iremediabile. Vă asigurăm un produs din nou funcțional în cel mult 5 zile. Perfect pentru orice ocazie, nu are dată de expirare sau cost de administrare. Dumneavoastră decideți valoarea cardului. Oferte și servicii Personalizăm relațiile Account manager Oferim cele mai bune soluții, nu doar din punct de vedere al prețului, dar și calitativ, printr-o gamă largă de servicii și soluții care să raspundă tuturor necesităților afacerii dumneavoastră. Account Managerul dedicat gestionează relația cu dumneavoastră și va oferă consultanță specializată în magazine, prin telefon sau e-mail. Transmiteți cereri , gestionați istoricul comenzilor, prețurilor și facturilor dumneavoastră , customizați bugete de investiții alături de Account Managerul dedicat. Lucrăm intens pentru dumneavoastră Cum ne puteți contacta Ce informații vă oferim Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a veni zilnic în întampinarea așteptărilor dumneavoastră. Prin intermediul consultanților de vânzări Flanco din rețeaua de magazine, prin telefon: 021.203.81.70 sau prin email: corporate@flanco.ro Aflați toate detaliile despre produsele și serviciile Flanco, oferte speciale, precum și soluții în orice situație.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol FLANCO - Catalog oferte promotii Flanco să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog