Aici este noul catalog Giada Rome pentru lunile iunie si iulie 2013.

De asemenea, catalogul Giada Rome îl puteti gasi aici.

Giada Rome comercializeaza bijuterii online ( inclusiv bijuterii de mireasă ), accesorii, lantisoare, bratari, cercei, Swarovski etc.

Giada-Rome va ofera o larga gama de accesorii si bijuterii din pietre semipretioase,argint si nu numai, dar si accesorii bijuterii model 2013.

In magazinul online de bijuterii Giada-Rome mai puteti puteti gasi: inele, cercei, bratari, coliere, accesorii barbati, accesorii femei, bijuterii handmade, bijuterii argint. Giada Rome ncearcă să vă aducă in atentie cele mai noi modele de bijuterii.


De asemenea magazinul online de bijuterii Giada-Rome va ofera sansa unei afaceri proprii, devenind reprezentant. Devenind reprezentant veti primi gratuit ultimul catolog de bijuterii si accesorii Giada-Rome.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol GIADA ROME - Catalogul Giada Rome să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog