Cel mai nou catalog de la Hornbach il gasiti aici , alaturi de alte cataloage si prospecte cu oferte Hornbach.


Catalogul Hornbach este valabil pentru luna iunie 2013.

Daca doriti si alte promotii, puteti accesa pagina web Hornbach.

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie şi se numără printre liderii de pe piaţa magazinelor de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa.

Cotată la Bursa din Frankfurt încă din 1987, compania activează în 9 ţări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), operând 139 magazine.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment deţine cinci magazine: trei în Bucureşti (Berceni, Militari şi Baloteşti), unul în Braşov şi unul în Timişoara fiecare din acestea având o suprafaţă de peste 22.000 mp.

Pe langa articolele deja traditionale (tapet, vopsele, deco, materiale de construcţii, lemn, gresie, faianţă, sanitare, feronerie, unelte etc ), Horbach ofera si articole de mobilier pentru gradină, bucătării sau mobilier pentru pentru jocurile copiilor dvs ( leagăne "cuib", turnuri și piramide de cățărat etc ).

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol HORNBACH - Catalogul Hornbach să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog