Aici gasiti catalogul Jysk (cel mai nou catalog Jysk ), precum si ultimele oferte. reduceri si promotii de la Jysk pentru luna iulie 2013 si lunile urmatoare:Cum se prezinta Jysk:
JYSK – este o companie daneză, care comercializează o gamă largă de mărfuri casnice şi care propune clienţilor săi produse de o calitate înaltă la cel mai redus preţ. În magazinele JYSK din Romania veţi găsi tot ce vă este necesar pentru viaţa de zi cu zi – de la mobilă pană la şerveţele, şi toate acestea într-un singur magazin. De la JYSK va puteţi achiziţiona cele mai variate mărfuri :textile, lenjerii de pat, plăpumi, perne, feţe de masă, corturi, saci de dormit, precum şi mobilă pentru locuinţă şi grădină, lămpi, lumânări, şerveţele şi multe alte lucruri utile. Compania a fost fondată de către întreprinzătorul danez LARS LARSEN, el provine dintr-o familie daneză simplă. În anul 1979, în scopul creării unei reţele vaste de magazine, acesta a deschis în Danemarca primul magazin JYSK. El a realizat acest lucru cu succes, iar mai tarziu această idee a fost preluată de întreprinzători din alte ţări. Abrevierea JYSK – este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia şi în limba daneză semnifică calităţi cum ar fi simplitatea, onestitatea şi conştiinciozitatea. JYSK – este compania în care puteţi avea încredere. În prezent magazinele JYSK activează în lumea întreagă: în Romania, Bulgaria, Letonia, Lituania, Estonia, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Polonia, Cehia, Ungaria, Germania, Austria, Grenlanda, Islanda, Rusia, Ucraina, Georgia, Spania, Sua, numărul lor total depăşind cifra de 1000. Magazinele Jysk din tarile Baltice si din Balcanii opereaza in conformitate cu acordurile de franciza.


Cum prezinta Jysk cardul cadou Jysk:

CARDUL CADOU JYSK reprezintă o ocazie deosebită de a face o bucurie rudelor şi celor apropriaţi, prietenilor şi cunoscuţilor, colegilor şi partenerilor de afaceri. Dăruiţi-le o sărbătoare şi posibilităţi nelimitate de a alege cadoul preferat din cele peste 5000 de articole pe care le comercializăm. În magazinele JYSK puteţi achiziţiona carduri cadou în valoare de 25 RON, 50 RON şi 100 RON. Condiţii de utilizare a cardului cadou Termenul de valabilitate a cardului cadou este de 6 luni. Cardul cadou este valabil numai împreună cu bonul de achiziţie a cardului. Cardul cadou poate fi utilizat pentru a cumpăra orice bunuri în magazinele JYSK, dar numai în ţara în care a fost achiziţionat.  În cazul în care valoarea bunurilor depăşeşte valoarea cardului, diferenţa se poate plăti în orice mod doriţi. Valoarea cardului cadou nu poate fi schimbată în bani. În cazul în care valoarea cumpărăturilor este mai mică decât valoarea cardului cadou, diferenţa nu se restituie în numerar. Cardul cadou JYSK – este minunat să oferi şi să primeşti cadouri.
Lista magazinelor Jysk ( si programului acestora ) din Baia Mare, Cluj-Napoca, Deva, Galaţi, Oradea, Satu Mare, Timişoara, Tîrgu-Mureş, Arad, Piteşti, Suceava, Constanta, Bucureşti o gasiti aici.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol JYSK - Catalogul Jysk cu oferte, reduceri si promotii să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog