A aparut nou catalog Mr. Bricolage. Mr. Bricolage aduce la tine acasă bucuria şi relaxarea perfectă: o piscină, şezlonguri cu perne confortabile, umbrele colorate sau un grătar...

Puteţi vizualiza online catalogul de oferte Mr. Bricolage pe luna august 2013 mai jos sau catalog mai nou actualizat aici.
La Mr Bricolage veti gasi produse care pot fi din urmatoarele categorii : GRESIE SI FAIANTA Accesorii gresie si faianta Brauri Faianta Gresie VOPSEA Vopsele speciale Drogherie, lipici, adezivi Tratarea si intretinerea lemnului Unelte de zugrav Vopsea pentru tamplarie Vopsele de exterior Vopsele de interior ORGANIZARE SI DEPOZITARE Accesorii pentru debara si dressing Cutii de organizare Dulapuri Etajere Huse Organizare pivnita Rafturi Usi de garderoba ILUMINAT Iluminat exterior Iluminat interior Tehnic si becuri INSTALATII Accesorii masina de spalat Alimentare Centrale termice si cazane Evacuare Incalzire apa Robineti Tratarea apei LEMN SI TAMPLARIE Blaturi Lambriuri Lemn rindeluit si brut Polite Profile pentru constructii Usi ACOPERIRE PODEA Accesorii podea Covoare Linoleum Mocheta Parchet Plinte PVC Vopsea epoxidica CURATENIE Accesorii curatenie Solutii igienizare ELECTRICE Cabluri si conductori Comunicatii Prelungitoare Prize si intrerupatoare Protectia circuitelor Sisteme electronice de securitate Tablouri electrice FERONERIE Corzi si lanturi Feronerie de constructii Feronerie de mobilier Fixare Intinzatoare rufe Mutare Securitate Semnalistica CONSTRUCTII Acoperisuri Armaturi metalice Beton celular pentru constructii Caramizi si boltari Etanseitate si tratare Evacuare si ape reziduale Izolatii Placi de gips Pudre si agregate Tamplarie de exterior BAIE SI BUCATARIE Accesorii baie Accesorii bucatarie Baterii Bideuri Cabine de dus Cazi Chiuvete Lavoare Mobilier baie Mobilier bucatarie DECORATIUNI Accesorii Accesorii pat Decoratiuni perete si tavan Galerii Manere de usa si de mobilier Perdele, voaluri si jaluzele Rame Tapet Unelte de tapiter CLIMATIZARE SI TRATAREA AERULUI Climatizare Incalzire Tratarea aerului Ventilare UNELTE SI SCULE Consumabile si accesorii Electroportativ Masini de atelier Organizarea atelierului Protectie si siguranta Suduri si asamblaj Unelte de mana Utilaje si unelte de precizie Utilaje si unelte pentru automobile GRADINA Barbecue Decoratiuni de gradina Echipament de gradina Flori si plante Ghivece si jardiniere Mobilier de gradina Pavaje Piscine Porti, grilaje si garduri decorative Produse de ingrijire a gradinii.

Despre Mr. Bricolage

Mr. Bricolage, unul dintre primii jucatori pe piaţa de DIY din lume este singurul retailer prezent în România cu cea mai mare răspândire geografică, la dispoziţia clienţilor de pe 3 continente: Europa, Africa şi America.

Magazin Mr. Bricolage

Primul magazin Mr. Bricolage din România s-a deschis în Bucureşti, în noiembrie 2006, în zona intersecţiei Calea Vitan cu Şoseaua Mihai Bravu, iar cel de-al doilea în 2008 în Piteşti, pe data de 27 martie, în Calea Craiovei nr. 160, la ieşirea spre Craiova. Istoria celui de-al treilea magazin începe pe data de 18 martie 2010, odată cu deschiderea Mr.Bricolage Iaşi, mărind astfel reţeaua de unităţi şi continuarea planului de expansiune.

Fiecare magazin Mr. Bricolage este special conceput pentru a fi un mediu plăcut şi primitor, un adevărat punct de plecare pentru căminul pe care vi l-aţi dorit întotdeauna.

Mr.Bricolage Bucureşti

Calea Vitan nr. 112-114, sector 3 (intersecţie Calea Vitan cu Şoseaua Mihai Bravu)
Telefon: 021 206 2777
Fax: 021 206 2778

Mr.Bricolage Piteşti

Calea Craiovei nr. 160 (la ieşirea spre Slatina)
Telefon: 075 025 0850
Fax: 075 471 2187


Mr.Bricolage Iaşi

Strada Mitropolit Varlaam, nr. 54 (Cartier Nicolina lângă Kaufland)
Telefon: 023 242 1500

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Mr. Bricolage să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog