Aici gasesti catalogul online Top-Shop ( click aici pentru catalogul in format web al magazinului online Top Shop ).

Top Shop este un magazin online pentru produse de teleshopping, cu oferte speciale de produse pentru casa, bucatarie, slabire fara efort, frumusete si sanatate.

Top Shop comercializează articole din categoriile bucatarie si casă ( produse bucatarie, produse curatenie, uz casnic, vase de gatit, pentru gratar, accesorii ), fitness şi sport ( biciclete fitness, muschi abdominali, steppere, centuri de slabit, aparate pentru picioare, aparate multifunctionale ), frumuseţe (produse ingrijire corporala, produse anticelulita, slabit fara efort. produse cosmetice etc ), divertisment ( masaj si relaxare, de vara, de plaja, copii si jucarii, cadouri de nunta ) etc.

Brandurile cele mai cunoscute ale Top Shop sunt Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Kosmodisk, Shark, Ivyss, Wellneo, Pooky, Dry Cooker etc.Cum se prezinta Top-Shop:

Cu o infrastructura unica, Studio Moderna este singura companie prezenta pe 20 piete din Europa Centrala si de Est:

- 20 Centre de relatii pentru clienti.
- Peste 600 de agenti de relatii cu clientii, foarte bine instruiti si cu experienta in 20 limbi: Albaneza, Bulgara, Croata, Ceha, Engleza, Estoniana, Germana, Maghiara, Italiana, Letona, Lituaniana, Macedoniana, Poloneza, Romana, Rusa, Sarba, Slovaca, Slovena
- Cunoscuta de 320 de milioane de oameni de-a lungul Europa Centrala si de Est.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol TOP-SHOP - Catalogul online Top-Shop să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog