Chiar daca dă dovadă de modestie si nu denumeste ca atare ofertele de Black Friday 2013, Baumax a lansat un catalog special valabil pana la sfarsitul lunii noiembrie 2013, cu reduceri substanțiale la produsele oferite. Catalogul îl puteti studia mai jos:

bauMax este o companie de familie înfiinţată în urmă cu 36 de ani în Austria, care îşi desfăşoară activitatea la nivel internaţional.

Suntem lideri de piaţă în 9 ţări central şi sud-est europene. Pe lângă Austria aceste ţări sunt Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croaţia, România, Bulgaria şi Turcia.

În prezent deţinem 160 de magazine bauMax

66 x Austria

24 x Cehia

15 x Ungaria

14 x Slovacia

7 x Croaţia

4 x Slovenia

15 x România

8 x Bulgaria

7 x Turcia


În total la bauMax lucrează 10.000 de angajaţi.

Gradul de notorietate al bauMax în Austria este de 90%.

În Austria bauMax are o cotă de piaţă de peste 26%.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Baumax Black Friday să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog