Azerty oferă o gama diversificata de produse cu preturi reduse, ocazionate de Black Friday 2013, in perioada 22-24 noiembrie 2013.

Ofertele de Vinerea Neagra 2013 sunt valabile asadar la Azerty pe perioada intregului weekend, magazinul online Azerty oferind reduceri de preturi de până la 50%, la produse din categoriile electronice, IT, calculatoare, rețelistica, tablete, telefoane, videoproiectoare, camere de supraveghere, televizoare, laptopuri, servere, hard-diskuri externe, routere WiFi, switchuri, imprimante, multifunctionale, UPS-uri etc.

Mai jos gasiti catalogul pentru Black Friday 2013 de la Azerty, iar pentru stocurile actualizate si comenzi dati click aici.

Cum se prezintă magazinul Azerty:
Vino in showroom-ul Azerty din strada Alexandru Borneanu nr. 2 colt cu Econom Cezarescu (spre restaurantul Pui de Urs, Shorley) - zona Grozavesti - Carrefour Orhideea unde poti testa si achizitiona ultimele noutati din oferta noastra. Tot aici, specialistii nostri iti pot oferi informatii detaliate despre produsele care te intereseaza inainte de achizionare si te pot ajuta in configurarea sistemelor dorite. Ce ne deosebeste de restul firmelor de pe piata IT este flexibilitatea in relatia cu clientii nostri, astfel incat sa nu existe o problema pe care sa nu o putem solutiona. Cea mai buna solutie pentru business-ul tau o gasesti la Azerty.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Black Friday AZERTY să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog