Kauf.ro oferă reduceri la produsele din oferta Black Friday ( telefoane, laptopuri, videoproiectoare, tablete, frigidere, masini de spalat, hard-disku-uri, televizoare etc ) în perioada 22-24 noiembrie 2013.

Catalogul si stocul de produse cu reduceri de Vinerea Neagra 2013 de la Kauf.ro, campanie lansată sub sloganul "Black Weekend - 3 zile de MEGA reduceri", le puteti găsi dând click pe imaginea de mai jos:


Cum se prezintă KAUF.RO:

Suntem o echipa profesionista, cu o experienta de peste 7 ani in comertul electronic, al carei scop a fost inca de la inceput crearea unei companii cu capital romanesc 100%, care sa se adreseze nevoilor si asteptarilor de pe piata locala, aplicand cele mai inalte standarde.

Satisfactia deplina a clientilor – este cel mai inalt ideal al echipei nostre. De aceea, fiecare actiune a fiecarui angajat, din fiecare departament, este orientata astfel incat sa ne indeplinim misiunea.

Suntem in serviciul publicului – cautam permanent sa furnizam bunuri si servicii de inalta calitate, la preturi rezonabile, contribuind astfel la prosperitatea si fericirea dumneavoastra.

Muncim in echipa pentru dumneavoastra – ne-am unit capacitatile, priceperea si experienta pentru a indeplini obiectivele comune.

Depunem efort neobosit pentru progres – permanent cautam sa oferim cele mai bune solutii, servicii si tehnologii de achizitie astfel incat sa imbunatatim experienta dumneavoastra ori de cate ori apelati la serviciile noastre.

Credem in Cinste si Corectitudine – in fiecare tranzactie, in fiecare problema, in toate proiectele de afaceri si luam mereu hotarari, fara prejudecati, proactive si corecte.

Apreciem Curtoazia si Modestia – si de aceea respectam drepturile, nevoile si asteptarile dumneavoastra si incercam permanent sa gasim solutii in avantajul dumneavoastra.

Echipa Kauf este formata exclusiv din profesionisti cu experienta dovedita! Managementul companiei este asigurat de catre oameni ce au activat sau au condus la cel mai inalt nivel companii nationale sau multinationale de top prezente in Romania, pentru perioade de peste 10 ani.

Echipa de suport on-line sau telefonic (call center), va poate asista argumentat in alegerea corecta a produselor de care aveti nevoie. Fiecare din ei are o experienta specializata in acest sens, de peste 5 ani, dobandita in cele mai mari magazine clasice, cu traditie : Altex, Mega Galaxy, Flanco, Domo.

Echipa de logistica si livrari este determinata sa va livreze produsele in cel mai scurt timp posibil si cu costuri cat mai mici. Pentru moment, ne mandrim ca in Bucuresti, putem livra IN ACEEASI ZI, daca plasati comanda dumneavoastra pana la ora 13.00. De asemenea, transportul este GRATUIT in Bucuresti, daca valoarea este mai mare de 500 de lei.

Achizitii corporate

S.C. Electronic World S.R.L. are un departament specializat si autorizat sa negocieze derularea contractelor de achizitii coporate, achizitii publice, participarea la licitatii sau alte proiecte de investitii, indiferent de dimensiunea acestora.

Datorita parteneriatelor semnate cu toti producatorilor si distribuitorii autorizati, si totodata a experientei de peste 15 ani a personalului specializat, suntem increzatori ca vom reusi sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor dumneavoastra!

Pentru oferte speciale va rugam sa contactati direct acest departament:

Contact:
S.C. Electronic World S.R.L.

corporate@kauf.ro / 021.340.30.34 / 0728.901.326


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Black Friday KAUF.RO să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog